Aeroxspecials
Image default
Beauty en verzorging

5 voordelen van mesotherapie behandeling

Mesotherapie is een niet-chirurgische ingreep die al tientallen jaren wordt toegepast en gedaan kan worden bij huidkliniek Den Haag. Het omvat het injecteren van producten in de huid om de bloedstroom, de collageenproductie te stimuleren en te helpen bij het afvallen. Meso hair vertaalt zich als mesotherapie voor haaruitval en wordt voornamelijk gebruikt bij mannen, maar kan ook bij vrouwen worden gebruikt.

Directe levering aan de dermis laag

Bij de Meso Hair-behandeling wordt de naald huid direct naar de dermis laag gebracht. Dit maakt het een veel efficiëntere en preciezere manier om actieve stoffen in uw dermale cellen af ​​te geven in vergelijking met andere behandelingen.

Stimuleert de haarzakjes

Je haarzakjes zijn essentieel om nieuw haar te laten groeien en je hoofdhuid gezond te houden. Ze hebben hun eigen natuurlijke oliën die ze gehydrateerd en gevoed houden, maar mesotherapie helpt deze follikels te stimuleren met kleine naalden, waardoor groeifactoren van keratinocyten worden geactiveerd, die cruciaal zijn voor het bevorderen van gezond, sterk en langdurig haar.

Het verbetert de immuniteit van de hoofdhuid

Het doorprikken van kleine, minuscule naalden op uw hoofdhuid bevordert angiogenese, wat de ontwikkeling is van nieuwe bloedvaten uit bestaande. Ook vasculogenese, het ontstaan ​​van geheel nieuwe bloedvaten. Dit betekent dat uw hoofdhuid een groter aantal bloedvaten en toedieningssystemen voor voedingsstoffen, zuurstof en hormonen zal hebben. Als gevolg hiervan wordt uw huid op uw hoofdhuid elastischer en reageert deze beter op plaatselijke behandelingen. Net als voor haargroei zoals mesotherapie.

Normaal PH-niveau herstellen

Ongelijke pH-waarden in de opperhuid kunnen worden veroorzaakt door vuil, stof of olie die vaak de haarzakjes op ons lichaam, inclusief die op ons hoofd, verstopt. Deze oneffenheden kunnen het vermogen van de huid om ons lichaam te beschermen tegen infecties ernstig aantasten en ons haar of onze hoofdhuid beschadigen. Door uw hoofdhuid regelmatig te exfoliëren, kan de pH-waarde worden hersteld en een gladdere, gezondere hoofdhuid worden gecreëerd, net als bij een gezichtsroutine. Het performatieve aspect van mesotherapie, die je hoofdhuid een volledige exfoliatie geeft, helpt bij dit doel.

Huiduitslag op de hoofdhuid verminderen

Hoofdhuid pruritus is een typische hoofdhuidaandoening en een van de variaties van hoofdhuid ontsteking. Roos, psoriasis of folliculitis zijn een vorm van jeuk op de hoofdhuid waarbij de haarzakjes ernstig beschadigd en ontstoken zijn. Mesotherapie verlaagt effectief het risico op hoofdhuid ontsteking terwijl een gunstige omgeving voor haargroei behouden blijft.

 

Gerelateerde artikelen

Behandelen van kalknagel: zelf of door een specialist?

ZO Skin Health, professionele huidverzorging voor thuis

Easy Beauty zorgt voor mooie wenkbrauwen met permanente make-up