Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Afzuiginstallaties horeca van Medtrading

Horeca afzuiginstallatie: ventilator en afzuigbox

Op zoek naar een horeca afzuiginstallatie? Medtrading levert horeca afzuiginstallaties voor iedere horeca of grootkeuken toepassing. Deze installaties zijn geschikt voor zowel open als gesloten keukenopstelling. Voor horeca afzuiging apparatuur, bijvoorbeeld een afzuigbox of ventilator, bent u bij Medtrading aan het juiste adres. Door horecaklanten wordt Medtrading als beste beoordeeld vanwege hun specifieke productkennis, grote voorraden, diversiteit aan duurzame en energiezuinige producten, eigen montage en onderhoud, scherpe prijs en hoogwaardige kwaliteit.

Een complete horeca afzuiginstallatie

Medtrading is een expert en totaalleverancier op het gebied van horeca afzuiginstallaties. U kunt bij Medtrading terecht voor advies, levering, installatie, reparatie en onderhoud van uw horeca afzuiging apparatuur. Ze leveren alle onderdelen om een horeca afzuiginstallatie compleet te maken, bijvoorbeeld afzuigmotor, afzuigbox, geurfilterkast, airconditioning, afzuigkap en mechanische ventilatiesystemen. Deze onderdelen voldoen vanzelfsprekend aan de strenge eisen die gelden volgens de drank- en horecawet.

Daarnaast verkoopt Medtrading zakkenfilters en koolstoffilters voor geurfilterkasten. Deze filters levert Medtrading direct uit voorraad vanuit hun eigen magazijn. Voor het aansluiten van uw horeca installatie heeft u regelapparatuur en kanaalwerk nodig. Denk hierbij aan spiralo materiaal, buizen en bochten. Ook deze onderdelen zijn bij Medtrading voor bijna 90% uit voorraad leverbaar.

Afzuiging met een horeca afzuigbox

De horeca afzuigboxen van Medtrading zijn standaard vervaardigd uit aluminium verzwaard profiel met daarin aluminium panelen. Op aanvraag kan de omkasting van uw afzuiging vervaardigd worden uit gegalvaniseerd staal. Een horeca afzuigbox van Medtrading is voorzien van een inspectieluik voor periodiek onderhoud en service. De complete horeca afzuiginstallatie wordt trillingsvrij en gedempt opgesteld.

Onmisbaar voor horecaondernemers

Als horecaondernemer kent u natuurlijk het belang van goede afzuiging. Ongezonde en nare geurtjes dienen zo snel mogelijk worden afgevoerd. Dit is belangrijk voor uw personeel, zij hoeven niet die vieze geurtjes in te ademen en hebben er minder last van. Doordat uw werknemers gezonde lucht inademen gaan ze ook nog eens beter presteren. Daarnaast is een kwalitatief goede horeca installatie financieel aantrekkelijk. Dat komt omdat de afzuigmotor energiezuinig is en u helpt te besparen op onderhoud en schoonmaak.

Medtrading: totaalleverancier van afzuigmotoren en ventilatoren

Medtrading heeft een groot assortiment aan horeca afzuiginstallaties. Ze bieden horeca afzuiging apparatuur van A-merken aan, zoals Torin, Chaysol en Rosenberg. Deze afzuigmotoren en ventilatoren beschikken over een lange levensduur en zijn van zeer goede kwaliteit. U krijgt zeker waar voor uw geld.

Als u een horeca installatie koopt bij Medtrading profiteert u van nog meer voordelen. Zo is uw horeca afzuigmotor binnen 1 dag geleverd. Daarnaast neemt Medtrading de berekening, montage, installatie en de zorg voor het onderhoud op zich. U kunt een compleet servicepakket afnemen, dan zal de montage- en serviceafdeling van Medtrading u bijstaan wanneer er problemen zijn met de afzuigmotor.

Horeca afzuiginstallatie op maat

Naast standaard systemen levert Medtrading ook horeca afzuiginstallaties op maat. Bent u geïnteresseerd in een horeca afzuiginstallatie? Kies dan voor de producten van Medtrading. Neem contact op met Medtrading voor meer informatie of een vrijblijvend deskundig advies. Bezoek de website en bekijk de afzuigmotoren, ventilatoren en afzuigboxen.

https://medtrading.nl/afzuiginstallaties-horeca/

Gerelateerde artikelen

Wat zijn Zelfklevende Etiketten?

Soorten elektriciens op basis van hun specialisaties

De perfecte aanhangwagen