Aeroxspecials
Image default
MKB

Animatie laten maken, Donker Media werkt voor jou

Animatie laten maken, Donker Media werkt voor jou

Ze zijn overal. Je ontkomt er niet aan. De kans is groot dat je er vandaag al een paar hebt gezien: animatie video’s. Video is nu al de grootste vorm van content op het internet en elke minuut komt er meer video online dan je in een leven kunt bekijken.

Animatie video’s zijn een krachtig én goedkoop communicatiemiddel. Je maakt een animatie video voor een fractie van de kosten die een conventionele video met zich meebrengt. Je hebt immers geen acteurs nodig, geen locaties en geen decor.

Aan de andere kant is een animatie een stuk effectiever dan een klassieke video. Bij een animatie heb je volledige controle op wat in beeld komt. Daardoor kun je de aandacht van de kijker perfect richten op de belangrijkste boodschap. Bij Donker Media, het animatiebureau uit Eindhoven, weten ze hoe dat moet. Elk personage wordt afgestemd op de doelgroep van je video. Elke beweging die je op beeld ziet is goed doordacht en gericht op het versterken van je boodschap. Zelfs de achtergronden zijn bewust ontworpen om jouw boodschap sterker naar voren te laten komen.

Eigen vakmensen, betere animatie video’s.

De grote kracht van Donker Media is dat ze je hele animatievideo uitvoeren in de eigen animatiestudio op Strijp-S in Eindhoven. Elk animatieproject wordt uitgevoerd volgens een vast stappenplan, waarbij ook de input van de opdrachtgever duidelijk de ruimte krijgt. Hierdoor weet je waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. Elk animatieproject wordt uitgevoerd door een team van eigen vakmensen. De communicatiedeskundigen weten precies welke vragen ze moeten stellen om je verhaal te vertalen naar een korte animatie. De gepassioneerde animatoren hebben aan een half woord genoeg om het script en de storyboard te vertalen naar de juiste personages, afbeeldingen en animaties.

Door de gestructureerde werkwijze is de doorlooptijd van animatie video’s kort en kun je de hele tijd vinger aan de pols houden. En mochten de specialisten van Donker Media je tóch een keer verkeerd begrepen hebben, dan kan pijlsnel worden bijgestuurd.

Dus: wil je profiteren van de kracht van animatie? Maak dan een afspraak voor een kennismaking met Donker Media.

http://www.youtube.com/watch?v=JTRj2qgyVQ4