Aeroxspecials
Image default
Dienstverlening

Anno 2021 een huis kopen

Als jonge starters of alleenstaande ouder op zoek naar een nieuwe woning, heb je in 2021 een groot probleem. De huizenmarkt is op het moment namelijk zo krom, dat het huren van een woning tegenwoordig veel voordeliger lijkt. Niet alleen de huizenprijzen zijn torenhoog, ook is er weinig aanbod en juist veel vraag. Soms komt het zelfs voor dat een woning al verkocht word, zonder ook maar een dag op de markt te komen! Met onderstaande tip willen we jou toch zo veel mogelijk helpen in het vinden van jouw droomhuis.

Neem een aankoopmakelaar

Ook in de zuidelijkste provincie van ons land staat de huizenmarkt op z’n kop. Wij raden je daarom aan om een makelaar Heerlen aan te nemen. Een makelaar bemiddelt niet alleen bij verkoop, maar kan ook optreden als adviseur bij aanschaf. Samen met de makelaar breng je jouw woonwensen in kaart, vervolgens zoekt, selecteert en draagt hij geschikte woningen aan je voor. Vervolgens verzorgd hij de bezichtigingen van potentiële woningen. Ben je huiverig om te onderhandelen? Ook de onderhandelingen voert de makelaar voor jou. Zo kun jij zorgeloos dromen over je toekomstige woning. Zijn de onderhandelingen voorbij en gaat de koop door? Ook met eventuele juridische bijkomstigheden en notariële zaken word je begeleid.

Het stopt niet na de aankoop

Tot slot zal de makelaar ook nog een stukje after sales service bieden. Zo word je na oplevering nog ondersteund waar nodig. Benieuwd wat een aankoopmakelaar voor jou kan betekenen? Door makelaar Heerlen op te zoeken, vind je alle informatie die je nodig hebt.

https://www.ferhaasmakelaardij.nl/