Aeroxspecials
Image default
Auto's en Motoren

APK Zwolle en omgeving

APK nodig in Zwolle

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een keuring welke wettelijk is verplicht om te controleren of auto’s en voertuigen veilig genoeg zijn om de weg op te gaan. Hierdoor worden ongelukken voorkomen die anders te danken waren aan het gebrek van bijvoorbeeld goede remmen, grip houdende banden, goed werkende spiegels of een werkende motor.

Voor meer informatie over de APK, de kosten en het keuringsrapport kunt u kijken op https://www.autotechniekluttenberg.nl/werkplaats/apk/.

De APK kunt u laten uitvoeren bij de dichtstbijzijnde garage of bij een specialist omtrent autovoertuigen. De keuring geeft echter slechts een momentopname weer en kan daarom niet als garantie gebruikt worden voor veiligheid. Deze meting zorgt enkel voor een periodieke controle op belangrijke punten, wat het gemiddelde aantal ongelukken doet verminderen. Op de website van Auto Techniek Luttenberg kunt contact opnemen om meer informatie te verkrijgen over de kosten, werkzaamheden en noodzaak van een algemene periodieke keuring..

Algemene Periodieke Keuring in Almelo

Een APK nodig en uw auto weer helemaal veilig en wel krijgen voor het komende jaar? Zoek dan niet verder, bij Auto Techniek Luttenberg kunt u terecht voor allerlei autogerelateerde zaken. Onze specialisten controleren alle wettelijk verplichte onderdelen en kunnen het bijbehorende onderhoud uitvoeren zonder problemen! Bij ons is iedereen welkom voor zowel de APK keuring, adviezen, onderhoud van een auto of voor het kopen en verkopen van een occasion. Hieronder vallen allerlei soorten voertuigen, zoals personenauto’s, maar ook bedrijfsauto’s, campers en klassiekers.

Over onze garage

Valt uw keuze op Auto Techniek Luttenberg? Wij helpen u bij al uw auto wensen! ATL is meer dan alleen een keuring, de verkoop van occasions en het onderhoud. Hiernaast hebben wij ook chiptuning  en lease auto’s en occasions en kunnen daardoor altijd een passend bod vinden voor onze klanten. De flexibiliteit van onze aanbiedingen en services zorgen ervoor dat u altijd de perfecte oplossing vindt voor uw autowensen en maakt Auto Techniek Luttenberg een garage waar je op aan kan! Oftewel, Auto Techniek Luttenberg is de specialist voor u en uw auto!

https://www.autotechniekluttenberg.nl/