Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Aquarium verlichting

Aquarium verlichting voor vissen

 

LED strips in een aquarium

Het kiezen van de juiste verlichting in een aquarium is erg belangrijk, niet alleen voor de planten en koralen maar met name voor de vissen. Aquarium verlichting wordt tegenwoordig vaak al bij de aankoop van een aquarium mee geleverd, zodat het direct goed in elkaar zit voor de vissen. Er wordt voor led verlichting gekozen omdat dit het watertemperatuur niet beïnvloed, dit komt doordat led verlichting in tegenstelling tot halogeenlampen niet warm worden en dus prima in een aquarium terecht kunnen bij de vissen en planten. Daarnaast zijn ledstrips ook nog eens ontzettend milieuvriendelijk en gaan ze erg lang mee. 123Ledstrips speelt hier dan ook handig op in en heeft een ruim aanbod aan aquarium ledstrips om je aquarium een leuke uitstraling te geven. De ledstrips passen in elke hoek van je aquarium en zijn waterdicht!

 

Kleuropties aquarium ledstrips

Nu ben je wellicht benieuwd naar welke kleuren beschikbaar zijn om in je aquarium te plaatsen. Gelukkig biedt 123Ledstrips talloze mogelijkheden aan en hebben ze aquarium ledstrips in diverse kleuren. Weet je nog niet zeker welke kleur uitstraling je het aquarium wilt geven? Kies dan voor RGB verlichting in je aquarium. Dit type ledstrip geeft de kleuren rood, geel en blauw. Hiermee kun je alle mogelijke kleuren creëren, zodat je in elk seizoen het aquarium een andere sfeer kunt geven. Hier zullen de vissen en planten ook ontzettend blij mee zijn!

 

Hoeveel licht heeft een aquarium nodig?

Om te weten hoeveel licht jouw aquarium nodig heeft is het belangrijk om eerst te weten wat voor soort vissen en planten in het aquarium zitten. Gemiddeld is 9 tot 12 uur verlichting per dag voldoende voor de meeste vissen en planten. Houdt er rekening mee dat je nooit de verlichting constant aan laat staan. Dit is niet alleen hinderlijk voor de vissen die niet meer weten wanneer het dag en nacht is, maar het zorgt ook voor een algenuitbraak en kan zelfs planten laten afsterven. Mocht je dit graag willen laten automatiseren, kies dan voor een time controller set van 123Ledstrips. Met behulp van een time controller set wordt de verlichting automatisch aan- en uitgeschakeld. Hierdoor hoef je je dus nooit meer zorgen te maken dat de verlichting te lang aan of uit staat.

 

Aquarium ledstrips bij 123Ledstrips

 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je direct op zoek naar mooie ledstrips om jouw aquarium te verlichten? 123Ledstrips heef teen ruim aanbod aan aquarium led verlichting en heeft ongetwijfeld het type ledstrip die jij zoekt. Nu weet je dat je het beste voor RGB verlichting kunt kiezen in combinatie met een time controller set, zodat er helemaal niets meer mis kan gaan. De vissen en planten zullen in uitstekende gezondheid verkeren dankzij de aanschaf van RGB ledstrips en een time controller set.

https://123ledstrips.nl/