Aeroxspecials
Image default
Eten en drinken

Bedank iemand met een mooie fruitbox met heerlijk, vers fruit

Wil jij iemand een fruitbox cadeau doen, bijvoorbeeld als bedankje, ter felicitatie of om iemand geluk te wensen? Je kunt een fruitbox eenvoudig online bestellen en laten bezorgen bij de ontvanger van jouw geschenk. Dit kun je bijvoorbeeld doen via Topfruit.nl. Via dit bedrijf kun je een fruitbox laten bezorgen bij ieder gewenst adres in Nederland, vaak al binnen een tijdsbestek van 24 uur. Daarbij heb je de keuze uit een divers assortiment aan fruitboxen voor verschillende gelegenheden. Zo is er ook een speciale beterschap box met hand geplukt fruit of kies je voor een exemplaar aangevuld met extra attenties, zoals tijdschriften, een receptenboek, nootjes of chocolade.

Bestel een fruitmand voor zakenrelaties

Bij Topfruit.nl kun je bestellen als particulier, maar ook als zakelijke klant. Zo kun je jouw zakenrelaties verrassen met een fruitmand met heerlijk, vers fruit. Als je dit wilt doen, kun je hiervoor eenmalig een zakelijk account aanmaken. Vervolgens kun je met dit account via een factuur een fruitmand op rekening bestellen. Geef een gezonde fruitmand aan een medewerker die je beterschap wilt wensen of kies voor een trendy fruitbox als relatiegeschenk bijvoorbeeld. Eveneens is het via Topfruit.nl mogelijk om als werkgever via een flexibel abonnement lekker fruit op de werkvloer te laten bezorgen.

Exotisch of biologisch fruit

De fruitboxen van Topfruit.nl worden samengesteld op verschillende manieren. Je kunt kiezen voor een klassieke fruitbox, maar ook voor een exotische variant. In dit geval vind je tussen de appels en kiwi’s ook exotische fruitsoorten, zoals mango en ramboetan. Daarnaast biedt dit bedrijf je de mogelijkheid te kiezen voor een fruitmand die wordt gevuld met alleen maar biologisch fruit. Dit fruit wordt gekweekt zonder chemische bestrijdingsmiddelen en is daarom nog gezonder en een milieubewuste keuze. Verder kun je onder meer een fruitbox laten bezorgen die naast fruit een waterfles met infuser bevat om fris fruitwater mee te maken. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje op de website van deze specialist.

Gerelateerde artikelen

Mag je vis in blik eten tijdens de zwangerschap?

Diƫtist gezocht in Oldenzaal

Fototaart voor een verjaardag