Aeroxspecials
Image default
Gezondheid

Belangrijkste voordelen van laser hair removal Amsterdam

Laser hair removal Amsterdam is een esthetische procedure die gebruik maakt van een geconcentreerde lichtstraal (laser) om ongewenst haar te verwijderen. De meest voorkomende plaatsen voor behandeling zijn de benen, oksels, kin en bikinilijn. Het is echter mogelijk om de draden van elk deel van het lichaam te behandelen, behalve de oogleden en het gebied rond de ogen.

 

Hoe werkt het?

Tijdens de procedure geeft een apparaat een lichtpuls af die wordt geabsorbeerd door het pigment (melanine) van het haar. De energie wordt omgezet in warmte, die de haarfollikels vernietigt – verantwoordelijk voor de vorming en groei van het haar.

De duur van de sessies is afhankelijk van de omvang van de behandelde gebieden. Als de focus van de procedure slechts een klein gebied is, zal de toepassing slechts een paar minuten duren. Grotere gebieden, zoals de benen, de borst of de rug, kunnen één tot twee uur duren.

 

De voordelen van laser hair removal in Amsterdam

1. U bespaart tijd
Een van de voordelen van laser hair removal Amsterdam – en natuurlijk een van de belangrijkste redenen voor de grote vraag naar de procedure – is dat u slechts een paar sessies nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken, haarreductie tot het maximum! Dit betekent dat u na de behandeling geen tijd meer verspilt aan het verwijderen van de haren meerdere malen per maand.

2. U bespaart geld
Een ander voordeel van laser hair removal Amsterdam is dat u uiteindelijk geld bespaart. Dat klopt! Hoewel een sessie duurder is dan een pakje scheermessen of het verwijderen van haartjes met was, is de methode op de lange termijn veel kosteneffectiever.

Door het definitief ontharen hoeft u geen geld meer uit te geven aan ontharingscrèmes, scheermesjes en pijnlijke sessies die uw huid pijn doen. 

3. Gladdere, gladdere huid
Laser hair removal Amsterdam is gewoon de beste optie voor degenen die gevoelig zijn voor het ontwikkelen van ingegroeide haren. Het is ook een geweldige optie voor degenen die gevoelig zijn voor producten die worden gebruikt in traditionele methoden, zoals was, ontharingscrèmes en messen. Het resultaat van het gebruik van de laser is: een gladde en zachte huid.

Gerelateerde artikelen

Huisarts gezocht

Een zorgverzekering die past bij je behoeften

CBD olie kopen voor mijn slaapproblemen