Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Bijna niet geloven maar een water dieet werkt echt! Diëten, diëten en nog eens diëten. Het blijft e

Diëten, diëten en nog eens diëten. Het blijft een onderwerp dat je overal tegenkomt of het nu op televisie is, een magazine of zelfs in de krant. Dit zorgt er zelfs voor dat je zelfs dieet goeroes hebt die hun kennis en visie graag willen delen met betrekking tot gewicht en hoe je dit het beste kan aanpakken. Een van de gekste en laatste diëten is dat van het water dieet. Dit klinkt raar en dat is ook wel een beetje, doordat hierbij er wordt uitgegaan dat je alle voedingstoffen uit het water haalt en hier van leeft. In de werkelijkheid is het natuurlijk goed om water te drinken, maar op het moment dat je teveel binnen krijgt kan dit ook veranderen in een water vergiftiging en dan gaat het wel mis. Het originele water dieet bestaat dan ook echt alleen maar uit water en wij willen mensen hier niet toe aansporen in deze blog. Het is natuurlijk wel heel goed om veel water te drinken en te houden aan de regel van 2 liter water minstens per dag.

Waarom moet je uitkijken met het water dieet

In 2008 is het zelfs zo geweest dat in Engeland een vrouw is overleden door mee te doen aan het water dieet. Water dieet valt dan ook echt onder een crash dieet en dit betekent kort gezegd eigenlijk dat het effect hiervan kort is maar ook veelte heftig voor het lichaam. Wees met afvallen dus altijd nog gezond bezig voor je lichaam, maar zeker ook mentaal.

Wat is een goed alternatief voor een water dieet

Misschien dat we een paar mensen nu geen leuk antwoord gaan geven, maar sporten in combinatie met bewust bezig zijn met je eten is de beste oplossing om op een leuke en gezonde manier af te vallen. Zeker hoort hier ook water bij, maar niet in deze maten zoals het water dieet zelf voorschrijft.

https://dieetschema.nl/water-dieet-helpt-bij-afvallen/

Gerelateerde artikelen

Darm detox

Exclucing e-sigaret

Bart Dijkhof voor al uw spuitwerk