Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Blijf fit tijdens en na de bevalling

Het lichaam van een vrouw verandert enorm tijdens de zwangerschap. De buik zet flink uit en dit lijdt in sommige gevallen tot lastige kwaaltjes. Eén van de verschijnsels waar de meeste vrouwen mee te maken krijgen, is de rectus diastase. De rectus diastase is een normaal verschijnsel waarbij het weefsel tussen de rechte buikspieren opgerekt wordt. Op deze manier creëert het lichaam extra ruimte, zodat het kindje zonder probleem kan groeien.

Sporten met rectus diastase

Veel vrouwen denken dat ze met een rectus diastase niet mogen sporten. Met een goed plan kan er echter veilig gesport worden. Training For Mamas, een expert in sporten tijden en na de zwangerschap, heeft daarom een handige lijst met praktische tips opgesteld. Dankzij hun professioneel advies kan u na de bevalling langzaamaan beginnen sporten, ook als u last heeft van rectus diastase of andere kwaaltjes.

Sporten tijdens en na de zwangerschap

Sporten tijdens en na de zwangerschap brengt heel wat voordelen met zich mee. Zo hebben vrouwen die aan hun conditie werken tijdens de zwangerschap minder last van pijntjes en komen ze minder aan. Bovendien verlopen de bevallingen sneller en met weinig complicaties, waardoor de zwangerschap dan ook positiever ervaren wordt. Sporten na de zwangerschap zorgt dan weer voor een spoedig herstel. Vrouwen hebben zo ook minder kans op postnatale depressies en voelen zich beter in hun vel.

Training For Mamas

Omdat sporten tijdens en na de zwangerschap zo gezond is, heeft Training For Mamas een eigen personal training studio voor (aanstaande) moeders opgericht. Elke vrouw wordt professioneel bijgestaan door middel van een persoonlijk trainingsschema. Dankzij Training For Mamas blijft elke zwangere vrouw dan ook op een veilige manier fit en sterk.

https://www.trainingformamas.nl/