Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Boxsprings bij OmRa Bedding

Een bed of een boxspring aanschaffen?

Er is een belangrijk verschil tussen een boxspring en een bed. Een bed is voorzien van een ombouw waarin een lattenbodem ligt. Op de lattenbodem wordt het matras gelegd. Tegenwoordig worden vaak boxsprings in een slaapkamer gebruikt. Een boxspring heeft voordelen ten opzichte van een gewoon bed met een matras. Een boxspring bestaat uit een box waarin een matras is geplaatst. Bij een gewoon bed heeft u maar twee lagen die ondersteuning geven tijdens het slapen en bij een boxspring drie. Daarom ligt een boxspring heerlijk en wordt het ook in hotels toegepast.

De opbouw van een boxspring

Bij een boxspring heeft u de box waarop het matras en de topper ligt. De box wordt gezien als de eerste laag. Het matras van een boxspring is uit veren opgebouwd. Hiertussen zit veel lucht waardoor het matras goed zal beluchten. Het is daardoor ook een hygiënisch matras. Tegenwoordig heeft u ook de keus uit elektrisch verstelbare boxsprings. Dergelijke matrassen zijn zeer comfortabel. U kunt bijzonder heerlijk slapen als u de complete Fisiotemp 2-persoonsboxspring met het originele Micropocket NASA traagschuim aanschaft.

De aanschaf van een boxspring

Wanneer u niet weet wat u moet aanschaffen, kunt de Beddenspecialist OmRa Bedding om raad vragen. Wanneer u OmRa Bedding benadert, zullen ze uw vraag aanhoren en aangeven wat voor u de beste boxspring is. Zij zullen u niet alleen kunnen helpen met de keus van de soort boxspring, maar ook inlichtingen geven over de grootte en uitvoering.

De inrichting van een slaapkamer

U kunt bij het inrichten van uw slaapkamer de vraag stellen of u een twee persoons bed of een twee persoons boxspring zal plaatsen. U moet voldoende ruimte hebben om heerlijk te kunnen slapen. De slaapplaats mag nooit te smal zijn. De mensen van tegenwoordig worden steeds langer en daarom is een bed van 180×200 cm een normale maat. Wanneer u ruimte genoeg in uw slaapkamer heeft, is het verstandig om een nog bredere en langere boxspring te nemen. Een boxspring van 220 cm is tegenwoordig vrij normaal. U kunt ook in de box twee eenpersoons boxspring matrassen gebruiken die u afzonderlijk elektrisch kunt bedienen. Er zijn mogelijkheden genoeg om heerlijk te kunnen slapen.

https://www.omrabedding.com/

Gerelateerde artikelen

Wat zijn Zelfklevende Etiketten?

Kies voor gebruikt kantoormeubilair

Een emmer met deksel 20 liter koop je via Verpakkingswebwinkel.nl