C-Bèta: duurzame werkplekken in Hoofddorp

Geplaatst door

Op zoek naar een evenementenlocatie? Of een inspirende werkomgeving? C-Bèta biedt naast evenementen ook werkplekken in Hoofddorp aan. WIj zitten op een goede locatie. Wij zitten in de Valley op Schiphol Trade Park. Wij mogen met trots zeggen dat de locatie een voorbeeld is van circulair denken. 

Unieke evenementenlocaties huren in Amsterdam

Onze unieke evenementenlocatie in Hoofddorp omringt door een grote tuin waar verschillende evenementen kunnen plaatsvinden. Wij beschikken over duurzame en circulaire evenementenlocatie in Hoofddorp denken wij graag mee over de mogelijkheden die bij uw past. Wilt u graag meer informatie hebben over de evenementenruimtes die wij verhuren? Wij vertellen u hier graag meer over.

Circulair en duurzame ruimtes huren in de buurt van Amsterdam

Wij van C-Bèta staan vooor circulair. Dit is onze filosofie. Daarom is er tijdens het bouwen van onze ruimtes gekozen voor duurzame materialen. Dit vindt u terug in onze ruimtes die wij verhuren. C-Bèta is trots op de circulaire evenementenlocatie in Amsterdam die wij graag aan u verhuren. En of wij daar trots op zijn. Voor prikkelende evenementen en bijeenkomsten met een juiste boodschap. Dit is goed voor concepten en ideeën te bedenken.

Ontdek onze bijzondere evenementenlocaties in Amsterdam

Wij bieden bijzondere en unieke evenementenlocaties aan. Dit bevorderd unieke concepten en ideeën. Wij bieden verschillende ruimtes aan en hebben een ruime keuze voor verschillende doeleinden. Hierdoor is er een ruimte die altijd aansluit bij jouw wensen. 

Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://c-beta.nl/