Aeroxspecials
Image default
Vakantie

checklist vakantie | Checklistvakantie.nl

Leuke vakantie staat voor de deur? Tijd om je koffers in te pakken! Bij het inpakken van je koffers komt altijd onnodige stress om het hoekje kijken… Maar met onze handige inpaklijst vertrek je zonder zorgen naar je vakantiebestemming.

Het inpakken van je koffers kan een behoorlijke opgave zijn. Weet je wel zeker of goed voorbereid op vakantie gaat? Pak snel onze checklist en werk het punt voor punt af! 

Zonnige bestemming? Je zou zeggen, zwembroek / bikini, korte broek, t-shirts en je bent er al?  Nee helaas, vaak neem je veel meer kleding mee, omdat je overdag vaak andere kleding aan hebt, s Avonds heb je weer andere kleding mét bijpassende schoenen.

En voordat jet het weet heb je beetje je gehele kledingkast in de koffer gestopt šŸ™‚ 

Maar maak nou eens een persoonlijke checklist voor je vakantie! Als je terug komt van vakantie kan je de lijst nogmaals nagaan en kan je de lijst weer fijn tunen….

checklist vakantie 


Op de inpaklijst staan de standaard benodigdheden voor een vakantie. Om zeker te weten dat je niks vergeet, kan je inpaklijst bij de hand houden tijdens het inpakken van je koffer. Om stressen voor je vakantie te voorkomen hebben wij een vakantiel checklist voor je opgesteld. Iets vergeten? Met deze inpaklijst ga je namelijk voorbereid op reis. Enjoy!

Voor je vertrekt

Vakantie adres / telefoonnummer doorgeven en opslaan, regelen van post, planten, huisdieren, verwarming, gas, water, ramen checken, elektronisch apparatuur, inbraakpreventie, vuilnis, koelkast controleren

 

Reisdocumenten en geld 

Paspoort, ID, medisch paspoort, rijbewijs (internationaal rijbewijs), tickets, zorgpasje, bankpasje, cash geld, creditcard

 

Pechhulp

ANWB lidmaatschapskaart, ANWB creditcard

 

verzorgingsproducten kopen

Jezelf verzorgen tijdens vakantie is altijd nodig! Schrale huid of te veel in de zon gelegen, vitamines te kort noem het allemaal op. Op vakantie is het uitermate belangrijk om goed beschermd te zijn en goed voor je zelf te zorgen. Er zijn bekende merken zoals Nivea, Dove, Andrélon en Kneipp, die jou en je gezin kunnen helpen om fris uit te zien. Bekijk nu de beste verzorgingsproducten in het assortiment om jouw gehele lichaam goed te verzorgen. Van producten speciaal voor je gezicht tot producten voor je benen.

Als je sowieso op vakantie gaat, alleen of met je kinderen, hou er rekening mee dat je veel meer moet mee moeten. Naast verzorgingsproducten moet je dan ook denken aan gezondheidsproducten! 

annuleringsverzekering vergelijken

Als je een annuleringsverzekering afsluit, dan ben je verzekerd voor de annuleringskosten als de reis die je hebt geboekt niet door gaat. De vergoedingen verschillen per verzekeraar en daarom altijd handig om eerst de verschillende verzekeraars te vergelijken. Een verzekering afsluiten heb je in paar stappen gedaan. Verzekeraars hebben allerlei voorwaarden en voordelen in hun polissen ingebouwd. Door goed te vergelijken, vind je de annuleringsverzekering die bij jou past! Vergelijken kan je ook op Checklistvakantie.nl 

https://checklistvakantie.nl