Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Commercial laten maken door SK Productions

Een commercial laten maken door SK Productions

Een van de voordelen van een commercial laten maken is de mogelijkheid om een groot publiek te bereiken met één enkele advertentieplek. Tv kijken is de meest voorkomende vrijetijdsbesteding van het land, waarbij de gemiddelde Nederlander elke dag ongeveer vijf uur kijkt. Bovendien hebben onderzoeken aangetoond dat 60 procent van de consumenten waarschijnlijk een aankoop doet nadat ze een advertentie op tv hebben bekeken, vergeleken met slechts iets meer dan 40 procent voor het bekijken van advertenties online of via sociale media.

Het publiek wordt verdeeld over grotere groepen mensen die uw advertentie te zien krijgen

Omdat er minder lokale tv-zenders zijn, wordt het publiek verdeeld over grotere groepen mensen die uw advertentie te zien krijgen. De brede aantrekkingskracht van tv kan er ook voor zorgen dat consumenten meer ontvankelijk zijn voor tv-reclame in vergelijking met andere media. Veel publiek is geïnteresseerd in en wordt aangetrokken door creatieve, goed gemaakte tv advertenties.

Bereik een specifieke doelgroep en kies voor een promotiefilm laten maken

Een ander sterk medium is een promotiefilm laten maken. Hiermee kunt u specifieke doelgroepen targeten en het bereik vergroten. Tegenwoordig baseren veel consumenten hun aankopen op aanbevelingen van vrienden, en daarom hebben video’s zo veel invloed op de verkoop.

Vragen? Neem contact op met het team van SK Productions

Een zeer effectieve manier om uw volgers te laten weten wat andere klanten van uw merk vinden, is door een videoproductie te maken van mensen die getuigenissen over uw product geven. Zorg ervoor dat u eerlijke reacties gebruikt, zodat het niet lijkt alsof ze worden opgevoerd. Laat de meest uitgesproken en beschrijvende klanten uw verhaal voor u vertellen. Meer weten over alle mogelijkheden die er zijn? Neem dan even contact op met SK Productions.

https://www.skproductions.nl