Aeroxspecials
Image default
Dienstverlening

Dakdekker in Nieuwkoop nodig? Bel Kewodak!

Heeft u een dakdekker in Nieuwkoop nodig? En weet u niet zo goed welk bedrijf u hiervoor kunt inschakelen? U kunt stoppen met zoeken en ons bellen, Kewodak. Wij zijn een erkend dakdekkersbedrijf met super goede kennis van zaken. We bestaan al meer dan 35 jaar. Onze vestigingsplaats is Alphen aan den Rijn. Ons werkgebied is zeer ruim. Nieuwkoop ligt binnen ons werkgebied, we brengen u dan ook graag een bezoekje.

De dakdekker die bij u op bezoek komt zal zich uiteraard eerst even netjes voorstellen. Er wordt even een praatje met u gemaakt om te horen wat precies uw wensen of problemen op het dak zijn. Als alles duidelijk is voor de dakdekker gaat hij doen wat hij het allerliefste doet, het dak op. Je kunt het dak op is voor ons dan ook, in tegenstelling tot voor andere mensen, een opmerking die wij graag te horen krijgen! Is uw dakbedekking beschadigd waardoor u al last heeft van een lekkage of er een lekkage op de loer ligt? De dakdekker checkt elke centimeter van de dakbedekking op scheurtjes, versleten plekken en kieren. Wanneer de schade is gelokaliseerd weet de dakdekker precies hoe het verholpen kan worden. Voordat de schade gerepareerd wordt zal de dakdekker altijd eerst met u aan tafel gaan zitten om de schade en de oplossing te bespreken. Pas wanneer u akkoord gaat met de voorgestelde werkzaamheden gaat onze dakdekker voor u aan de slag. Over het algemeen kan de schade direct hersteld worden, wij rijden altijd rond in een werk bus waar we een ruime voorraad van materialen in hebben liggen. Ligt het benodigde materiaal net niet in de bus? Dan bestellen wij dit meteen en komen zeer snel weer bij u terug om het werk af te kunnen maken.

Heeft u geen schade aan uw dak maar wilt u meer weten over de verschillende dak toepassingen? Onze dakdekkers komen u er graag alles over uitleggen. Wij kunnen u alles vertellen over geïsoleerde daken, witte daken, daken met zonnepanelen, groene daken, herbruikbare daken, luchtzuiverende daken en EPDM-daken. We bekijken meteen welke toepassingen op uw dak geschikt zijn.

Maak vrijblijvend een afspraak

Of u nu een dakdekker in Uithoorn, Zoetermeer, Hillegom, Woerden of Amsterdam nodig heeft, aan ons heeft u een betrouwbare partner! Maak een afspraak en wij komen, vrijblijvend, bij u langs.

 

https://www.kewodak.nl/

Gerelateerde artikelen

Bedrijfshulpverlening cursus volgen? Dat kan bij Vuurrood Veiligheid

Hoe jonge mensen profiteren van assessments en testen

Verschil in symptomen van een paniekaanval