Aeroxspecials
Image default
Woning en Tuin

Dakonderhoud voor de zomer maakt onze calamiteitendienst overbodig

Roofing Service Nederland bestaat al meer dan 45 jaar. In die tijd hebben we een ijzersterke reputatie opgebouwd als expert op het gebied van alle soorten dakbedekking van A tot Z.

Doordat wij alle disciplines in huis hebben, en een landelijk netwerk van professionals hebben, hebben we ook een calamiteitenservice kunnen opzetten die 24/7 overal in Nederland bereikbaar is. Dat we calamiteiten goed aanpakken blijkt uit de cijfers, ruim 98% van onze klanten is “bijzonder tevreden” over onze reactie bij calamiteiten. We zijn snel ter plaatse, zijn proactief, klantgericht en hebben transparant en resultaatgerichtheid hoog in het vaandel.

Maar….

Als professionals op het gebied van dakbedekking vinden we eigenlijk dat we geen calamiteiten zouden moeten oplossen. Ja, natuurlijk: wanneer er een boomtak op je dak stort moet er snel ingegrepen worden. Maar de meeste noodoproepen die we krijgen hadden met goed dakonderhoud voorkomen kunnen worden.

Het liefst zouden we dergelijke schade voorkomen. En met een goede, planmatige, aanpak, is preventief dakonderhoud vaak nog goedkoper ook. Daarmee bespaart u niet alleen de kosten van noodreparaties uit, maar preventief dakonderhoud kan de levensduur van de dakbedekking aanzienlijk verlengen. Dat scheelt fors in afschrijvingskosten. En daar wordt uw controller weer blij van.

Van reactief naar proactief

Inmiddels hebben we al meer dan 1500 locaties weten te overtuigen. Hoe? Door nog voor de zomer te beginnen met een professionele dakinspectie. Deze wordt uitgevoerd door een echte vakman die is gespecialiseerd in uw type dakbedekking. Tijdens deze inspectie kunnen vaak al wat kleine reparaties uitgevoerd worden, maar de belangrijkste uitkomst van de inspectie is een helder inspectierapport én een meerjarig onderhoudsplan voor uw dak.

Dankzij dit planmatig onderhoud weet u precies wat u elk jaar kwijt bent aan dakonderhoud. Maar belangrijker: u zult onze calamiteitendienst niet nodig hebben!

Goed plan? Neem contact met ons op en plan uw professionele dakinspectie in nog voor de zomer begint.