Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Darm detox

De darmen bepalen uw gezondheid

Het is al eeuwenlang bekend dat de gezondheid in de darm begint. Via de darmen nemen wij onze voeding op. Wanneer we vaak verkeerd voedsel eten, dan is de voedselopname niet in orde. Het lichaam zal hierdoor weinig, verkeerd of vervuild voedsel opnemen. Om het lichaam gezond te maken en te houden, moet u ervoor zorgen dat u de juiste voedingsstoffen gebruikt. In de darmen zullen door verkeerde voedingsstoffen afvalstoffen ophopen. Deze zullen zich aan de binnenwand van de darmen plakken. We noemen de opgehoopte afvalstoffen aan de binnenwand van de darm “slakken”. De opgehoopte “slakken” kunnen vervelende gevolgen hebben voor uw gestel. Om weer gezond te worden gaan er tegenwoordig steeds meer mensen “ontslakken”. U moet voorkomen dat de darmen dicht gaan zitten. Nu zullen darmen niet snel verstoppen. Bij de grootste groep mensen zijn de darmen niet verstopt, maar functioneren slecht. De darmen worden traag en blokkeren gedeeltelijk. Daardoor zal de gezondheid van het lichaam achteruit gaan. Uw lichaam wordt overspoelt met gifstoffen. Het lichaam gaat slechter functioneren waardoor u ziek kunt worden.

Oorzaak ziekte westerse landen

Er zijn veel personen die wat aan hun overgewicht willen doen. Overgewicht is een belangrijke ziekteverwekker. Door het overtollige lichaamsvet kunt u bijvoorbeeld hart- en vaatziektes krijgen, maar ook kanker, diabetes type 2, gewrichtsklachten enzovoort. Bij een gemiddelde westerling, die een dieet volgt, hopen de afvalproducten zich geleidelijk op in het lichaamsvet, organen, spieren, enzovoort. Een gemiddelde westerling heeft gemiddeld zo’n 3,5 kilogram giftig afval in zijn darmen. Dat is natuurlijk geen gezonde situatie. De cellen en organen die het zwakst zijn kunnen ziek worden en zelfs doodgaan. Door de giftige stoffen kunnen organen opzwellen. Door het opzwellen van bijvoorbeeld de darmen zullen anderen organen minder hun werk kunnen doen. Ieder orgaan heeft voldoende voedingsstoffen nodig. De darmen omvatten een groot deel van ons lichaam. De darmen staan in connectie met praktisch alle organen. Ook raken de darmen praktisch alle bloedvaten en zenuwen aan. We moeten dus voorkomen dat de darmen opzwellen. Dat is een van de redenen dat de darmen mooi schoon moeten blijven. Daarvoor moeten we de darmen reinigen als we gezond willen blijven. Wanneer we de darmen reinigen zorgen we ervoor dat er weer de maximale doorstroom is in de darmen. Door de darmen te reinigen voorkomen we ook dat ze verstopt raken.

Het gebruik van darm detox.

Door darm detox te gebruiken krijgt u schone darmen. Darm detox voorkomt dat trage, opgezwollen, verstopte darmen, die kilo’s ontlasting vasthouden, andere organen kunnen verdrukken. Wanneer uw darmen gereinigd zijn, zal dat een opluchting voor u zijn. Wanneer u heel moeilijk naar de wc kunt gaan, dan heeft u waarschijnlijk last van een verstopping. Doe dan een darmenreinigingskuur en u zult zich gelukkiger voelen wanneer de druk in uw buik verdwenen is. Darmen reinigen hoort bij een goed onderhoud van uw darmen.

https://www.vegaqura.nl/