Aeroxspecials
Image default
Winkelen

De allermooiste vloeren in Bussum en Hilversum

Wilt u uw woonkamer omtoveren met een prachtige nieuwe vloer? Gaat het parket worden of juist laminaat? Wilt u het gemak van vinyl of is marmoleum de betere optie? Het kiezen van een nieuwe vloer doet u niet zomaar. Wilt u weinig onderhoud of kiest u juist voor natuurlijke materialen? De vloeren bij de winkels van Vivante Bekenkamp in Bussum en Hilversum zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit. U kiest dus altijd voor het beste kwaliteit, voor een prettige prijs. Daarnaast helpt het personeel u graag de juiste keuze te maken. Zo kunt u heerlijk genieten van de nieuwe uitstraling van uw woning.

Kom vloeren bekijken in de winkel in Bussum of Hilversum

Bij Vivante Bekenkamp hebben ze een breed aanbod aan onder anderen vinyl, parket en marmoleumvloeren. Met strakke vloeren van vinyl kunt u uw huis in Hilversum of Bussum op een goedkope en duurzame manier voorzien van diverse structuren en dessins, zoals een natuurgetrouwe houtprint. Wilt u liever een prachtige parketvloer in uw huis? Dit geeft uw woning een warme uitstraling, waar u zich gegarandeerd in thuis zult voelen. Er zijn vele afwerkingen en kleurencombinaties mogelijk met de verschillende collecties bij Vivante Bekenkamp. U kunt bij dit bedrijf zelfs een afspraak maken met een interieurspecialist voor interieuradvies op maat. Bespreek wat uw wensen zijn en realiseer uw droomwoning met de mooiste vloeren. Maak hier snel een afspraak voor!

Doe inspiratie op in de winkel

Weet u niet precies wat u zoekt en heeft u wat inspiratie nodig? Kom de verschillende vloeren dan ervaren in de showrooms van de winkels in Bussum of Hilversum. Hier helpen de deskundige medewerkers u graag in het vinden van de perfecte afwerking voor uw huis. Ook in de webshop kunt u veel inspiratie opdoen door een kijkje te nemen in het lookbook. Heeft u nog verdere vragen of wilt u een afspraak inplannen voor een afspraak met een interieurspecialist? Neem dan gerust contact met Vivante Bekenkamp op. Ze zullen u met alle liefde helpen!

Gerelateerde artikelen

Wat is er allemaal mogelijk met huiden en vachten?

Voetbal bekers met een persoonlijk accent kopen

Een hondenpoepschep: dé uitkomst voor baasjes