Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

De beste zorg kan enkel met medisch meubilair van de beste kwaliteit

Meer comfort met aangepast medisch meubilair

Comfort en gebruiksvriendelijkheid

De beste zorg, daar draait het in de medische wereld rond. Om dit te kunnen realiseren, hebben de zorgmedewerkers aangepast medisch meubilair nodig. VAB is een innovatief bedrijf dat daarom speciaal meubilair ontwikkelt. Ze hebben zich tijdens het ontwerpen zowel op de wensen van de zorgmedewerkers als op de eisen van de patiënten gebaseerd. Hun eindproducten zijn dan ook erg comfortabel en gebruiksvriendelijk, waardoor het werkgemak van het medisch personeel aanzienlijk verhoogt wordt.

Aangepaste medische stoelen

VAB beschikt over een ruim assortiment aan diverse medische producten, gaande van behandelbanken tot infuuspalen en medische stoelen. Vooral de medische stoelen zijn erg populair. De stoelen kunnen namelijk op erg veel afdelingen ingezet worden. Bovendien heeft VAB ook aangepaste stoelen voor specifieke situaties in hun collectie opgenomen. Zo beschikken ze bijvoorbeeld over handige bloedafnamestoelen en innovatieve podologiestoelen. De medische stoelen van VAB zorgen dan ook voor heel wat comfort, zowel voor het personeel als voor de patiënt.

Rooming in voor een snel herstel

Rooming in ziekenhuis is erg belangrijk voor de gemoedstoestand van de patiënt. Rooming in ziekenhuis geeft de dierbaren en familieleden namelijk de kans in het ziekenhuis te overnachten. VAB heeft dan ook speciale rooming-in stoelen ontworpen. Deze stoelen vormt u makkelijk om tot een slaapsofa of slaapstoelen. Zo kan er op elk moment een vertrouwd iemand bij de patiënt blijven, iets wat het herstel alleen maar ten goede komt.

Unieke producten

VAB probeert zorg en innovatie te combineren door aangepast medisch meubilair te ontwerpen. Al hun meubels zijn erg gebruiksvriendelijk en gericht op het comfort van de patiënten en het personeel. De unieke medische producten van VAB hebben dan ook al heel wat mensen erg blij gemaakt.

https://vab.nl/