Aeroxspecials
Image default
Woning en Tuin

De moderne kloostertafel

Moderne kloostertafels komen tegenwoordig in veel verschillende vormen en materialen voor, maar het fijnste en stoerste blijft toch de rustieke oude kloostertafel van massief eikenhout. De uitstraling van deze tafel is ongeëvenaard en geeft de hele ruimte een warme en elegante sfeer mee. Omdat je in deze tafel de houtnerfstructuur kunt zien en ziet dat deze echt heeft geleefd is het een zeer uniek natuurproduct dat een echte eye-catcher is in elke inrichting. Of het nou thuis is of midden op kantoor, een massieve eikenhouten kloostertafel trekt overal de aandacht en vormt het middelpunt van elke ruimte.

Door de eerder genoemde unieke structuur van het hout zijn er nooit twee dezelfde tafels, waardoor je beschikt over een iconische eiken tafel die niemand anders ter wereld heeft. Gebruik de tafel als werktafel, eettafel, vergadertafel of zelfs als tuintafels, deze schitterende tafels komen overal tot hun recht.
Vergeet echter niet om de tafels ook goed te behandelen en te lakken, zodat deze ook lang meegaan en er geen vlekken ontstaan of beschadigingen optreden. Wees zuinig op je investering en verzorg deze goed, zodat je zo lang mogelijk kunt genieten van deze prachtige tafel.

Al het eikenhout dat wordt gebruikt voor de kloostertafels van Tafels99 is zorgvuldig uitgekozen uit eikenbossen waar duurzaam wordt geproduceerd, waar de eik minimaal honderd jaar oud moet zijn voordat deze gebruikt wordt voor onze kloostertafels. Met recht is een kloostertafel een stukje geschiedenis in huis en absoluut de investering waard omdat deze tafel nog lang de woonkamer, eetkamer of het kantoor zal verrijken.

https://www.tafels99.nl/

Gerelateerde artikelen

Dit moet je weten over het kopen van nieuwe sloten

Verhelpen van jouw daklekkage

Vliegenramen op maat: dit moet je weten