Aeroxspecials
Image default
Mode en Kleding

De mooiste details wanneer u een trouwpak gaat kopen in Utrecht

U wilt in het middelpunt van de belangstelling staan op uw trouwdag, met een uniek trouwpak. Zo’n pak moet perfect bij u passen. Laat uw kostuum volledig op maat maken van de stof die helemaal bij u past. Dit lukt zeker met de uitgebreide collectie kleuren, stoffen en stijlen. Zelfs voor de manchetknopen heeft u de keuze uit 15 verschillende soorten. Details zijn namelijk zeer belangrijk. Veltman Liesting is de specialist die dit complete pakket aan details samenbrengt tot het trouwpak dat jullie dag nog mooier zal maken. Kom uw trouwpak kopen bij de specialist in Utrecht.

Maak uw outfit compleet met maatwerkschoenen wanneer u een trouwpak gaat kopen in Utrecht 

Nadat u een trouwpak bent gaan kopen in Utrecht, heeft u nog meer nodig. Met mooie schoenen van de beste merken maakt u uw trouwpak helemaal af, zodat u er prachtig uit zult zien op uw trouwdag. Veltman Liesting heeft een uniek digitaal ontwerpsysteem, waarmee u er eenvoudig achter komt welke schoenen het mooist staan onder uw trouwpak. Natuurlijk krijgt u eerlijk en betrouwbaar advies bij het maken van uw keuze. Deze specialist doet er alles aan om u op een persoonlijke en creatieve manier blij te maken met uw aankopen. Hierbij staan passie en vakmanschap centraal, zodat u er stralend zult uitzien op de grote dag. 

Kom het meest unieke trouwpak kopen in Utrecht

Bij Veltman Liesting vindt u gegarandeerd een uniek trouwpak. Het kan zelfs compleet op maat gemaakt worden. Hierbij gebruikt de kleermaker de nieuwste computertechnieken. De stoffen worden hierbij efficiënt verwerkt, zodat de kosten laag blijven. Zo kunt u in de winkel in Utrecht een trouwpak op maat kopen tegen de prijs van een standaard trouwpak. Bij het vervaardigen van een trouwkostuum op maat gaat Veltman Liesting zorgvuldig te werk en plant dan ook minimaal twee uur in voor het aanmeten van een maatpak. Tijdens zo’n afspraak worden uw maten opgenomen en uw wensen uitvoerig besproken. Zo wordt uw unieke trouwpak binnen 4 tot 6 weken geleverd.

Gerelateerde artikelen

Koop prachtige leren dameskleding in deze webshop

De betekenis van vriendschapsringen