Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

De producten die u nodig heeft!

Als u in de weekeindes graag aan de klusjes zit, dan bent u zeker wel de Torx schroeven tegen gekomen. De schroeven zijn universeel te gebruiken. U kunt ze daarom ook overal tegenkomen. Naast Torx schroeven worden ze ook wel spaanplaatschroef, klusschroef of universele schroef genoemd.

Deze platkopschroeven zijn gemaakt van roestvrijstaal, ze laten hierdoor geen roestplekken achter in het hout. Ook zijn ze hittebestendig. De platkop met freesribben onder de kop zorgt voor een nette verzonken afwerking en de Torx-aandrijving zorgt voor meer grip en een optimale krachtoverbrenging. Deze freesribben zorgen ervoor dat de kop nog krachtiger in het hout wordt getrokken waardoor de schroef beter verzinkt in het hout. Het resultaat hiervan oogt prachtig. De schroeven hebben draad over de hele lengte, en geeft daarom ook veel grip in de materie. Ze zijn ook voorzien van een waslaag voor een betere verwerking.

Op zoek naar een krachtige lijm van hoogwaardige kwaliteit? High Tack van Den Braven is een universele lijmkit voor het verlijmen van vele bouwmaterialen. Steen, beton, spiegels, glas, gips, hout, verfsystemen, aluminium, metalen, legeringen, koper, lood, zink, PU en PVC, emaille, keramiek, harde kunststoffen en meer kunnen worden verlijmd met deze hoogwaardige lijm die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber.

High Tack heeft een extreem hoge aanvangshechting, zodat ondersteuning of fixatie tijdens het uitharden meestal overbodig is.

Deze lijm is niet corrosief t.o.v. metalen en is goed bestand tegen vochtigheid en weersomstandigheden. High Tack hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige ondergronden en is vrijwel reukloos.

Wij leveren snel door heel Nederland en België. Vanaf 50 euro wordt uw bestelling gratis geleverd in NL, vanaf 75 euro in België. Wilt u in de toekomst ook weer bij BNV Tools kopen dan kunt u een account aanmaken. U kunt dan eenvoudig uw gegevens bewerken en bekijken wat u eerder heeft besteld.

https://www.bnvtools.nl/