Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

De verschillende soorten aanhangwagens

Het vervoeren van je goederen kan best ingewikkeld zijn. Toch kan je met de juiste aanhangwagen je spullen alsnog goed en vrij simpel vervoeren. Er zijn veel verschillende soorten aanhangwagens en het kan lastig zijn om te bepalen welke je nodig hebt. Zo heb je bijvoorbeeld bij verhuur bij jekuntmijhuren.nl al maar liefst 12 verschillende soorten aanhangwagens. Benieuwd wat deze verschillende soorten zijn? Lees dan verder.

Open/gesloten aanhangwagens

Open aanhangwagens zijn ideaal om bouwafval of tuinafval te vervoeren naar bijvoorbeeld de stort. Een ladingnet kan hierbij gehuurd worden, zodat niks uit de aanhangwagen valt. Een gesloten aanhangwagen kan je bijvoorbeeld gebruiken bij je verhuizing. Met een gesloten aanhangwagen zorg je ervoor dat je spullen droog en onbeschadigd van A naar B komen.

Aanhangwagen met huif

Deze aanhangwagen zorgt ook ervoor dat je spullen droog worden vervoerd. Ook ideaal met het verhuizen dus.

Auto/machine transporter

De naam zegt het eigenlijk al, deze aanhangwagen is geschikt om auto’s of machines te vervoeren. Met deze vlakke aanhangers kan je je auto of machine op een veilige manier transporteren.

Kiepaanhanger

Met deze aanhanger kan je de spullen uit de wagen kiepen. Heb je bijvoorbeeld een aantal kuub zand, dan kan je dat met deze wagen in éen keer alles op een bepaalde manier om kiepen.

Schamelwagen

Dit zijn erg lange aanhangwagens en dus geschikt voor grote en lange spullen.

Glaswagen

Deze aanhanger is geschikt om je glasplaten of kozijnen te vervoeren op een veilige manier. Ideaal voor glaszetters bijvoorbeeld.

Motoraanhanger

Deze wagen is geschikt om je motor, scooter of brommer te vervoeren. Wil je bijvoorbeeld je motor meenemen op vakantie? Dan is deze aanhangwagen ideaal.

Bagagewagen

Heb je geen ruimte meer in de auto voor je bagage? Dan kan je met behulp van een bagagewagen al je bagage alsnog meenemen. Deze wagens zijn er in verschillende maten.

Koelwagen

Wil je op locatie ergens de catering doen en moet je eten en drinken gekoeld blijven? Dan is deze aanhanger perfect. Overigens koelt deze wagen alleen op locatie, wanneer die is aangesloten op netstroom. 

Gerelateerde artikelen

De kracht van magazijn belijning

De werking van zonnepanelen

Digitale verkoopkanalen; Hoe maakt u ze vertrouwd?