Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Dennis Schouten weg bij Veronica Inside

Dennis Schouten was voorheen verslaggever bij het radioprogramma Veronica Inside. Maar hier heeft hij onlangs ontslag (moeten) nemen. Dit heeft hij onlangs op zijn Instagram-kanaal laten weten. Hij werd door zijn werkgever Talpa voor een keuze gezet. Hij moest stoppen bij Veronica Inside óf stoppen met zijn eigen YouTube-programma RoddelPraat.

 

Wie is Dennis Schouten?

Dennis Schouten is bekend geworden van omroep PowNed. In 2016 is hij hier begonnen en is er vijf jaar werkzaam geweest. Al op jonge leeftijd is hij begonnen als verslaggever want hij was toen pas 21 jaar oud. Zijn bekendheid is hierdoor erg gegroeid omdat hij op een spraakmakende manier verslaggeving deed. Hij is begonnen met het maken van filmpje op zijn YouTube-kanaal, genaamd GeenCommentaar. Hij heeft zijn hbo-opleiding media, informatie en communicatie vroegtijdig geëindigd omdat hij kon gaan werken bij PowNed. Eind vorig jaar is hij begonnen bij Veronica Inside, hier heeft hij uiteindelijk maar 3 maanden gewerkt. Momenteel is hij nog druk bezig met zijn eigen YouTube-kanaal Roddelpraat, samen met Jan Roos.

 

Het ontslag

Zoals we eerder al vernoemden werd Dennis Schouten een keuze voorgelegd: stoppen bij Veronica Inside of stoppen met Roddelpraat. Dennis moest met spoed op gesprek komen bij Paul Römer, de manager van Talpa. Dennis vertelt dat het erg intimiderend over kwam allemaal. Het voelde een beetje als chantage, hij moest ergens mee stoppen waar hij (Römer) helemaal niet over gaat. Dennis was er verbaasd hoe hij onder druk werd gezet. Achteraf is Dennis Schouten op niemand boos.

 

 

https://nieuwsbeest.nl/dennis-schouten-ontslagen-bij-veronica-inside/