Aeroxspecials
Image default
Auto's en Motoren

Deze bedrijfswagenspuiterij staat voor u klaar in geval van schade

U rijdt lekkerder in een voertuig dat er goed uit ziet. Dit geldt voor particulieren en voor bedrijfseigenaren. Daarnaast maakt u een betere indruk op vrienden, familie of potentiële klanten in een voertuig zonder schade. Het kan natuurlijk toch voorkomen dat u schade krijgt, ook buiten uw schuld. Het is dan prettig om dit zo snel mogelijk te repareren. Bedrijfswagenspuiterij MAWEKO helpt u in dit geval. Zij zijn gespecialiseerd in het herstellen van schade. Dit varieert van kleine blikschade tot grotere schade aan onderdelen. In het geval van blikschade is het ook goed mogelijk dat het spuitwerk van uw voertuig beschadigt is. De experts van deze bedrijfswagenspuiterij repareren dit en zijn zelfs in staat om uw bedrijfswagen volledig in uw huiskstijlleuren te spuiten. Zo maakt u een goede indruk op potentiële klanten en bent u een rijdend reclamebord.

De specialisten van deze bedrijfswagenspuiterij bieden verschillende services aan

U kunt bij bedrijfswagenspuiterij MAWEKO terecht voor verschillende diensten. Het spuiten van uw voertuig, of dit nu een personenwagen is of een bedrijfswagen, is er hier één van. U kunt uw voertuig opnieuw laten spuiten om schade te herstellen. Het is echter ook mogelijk om uw auto opnieuw te laten spuiten als u geen schade heeft. Ze zandstralen uw voertuig en vervolgens is het ook mogelijk om deze te schooperen. Dit geeft uw voertuig een goede roestbescherming. Daarna kunnen ze uw voertuig volledig spuiten in uw favoriete kleur of in de huiskleuren van uw bedrijf. U ontvangt een volledige service bij bedrijfswagenspuiterij MAWEKO. Deze volledige service kan toegepast worden op allerlei soorten voertuigen. Natuurlijk personenwagens en busjes, maar ook trailers, touringcars, vrachtwagens en graafmachines. U kunt altijd terecht bij de experts van deze bedrijfswagenspuiterij.

Vraag een offerte aan voor schadeherstel van uw bedrijfswagens

Heeft u behoefte aan schadeherstel of wilt u uw hele wagenpark opnieuw laten spuiten in de huisstijl van uw organisatie? Bedrijfswagenspuiterij MAWEKO is de partij die u zoekt. Vraag nu een offerte aan bij deze specialist en uw voertuigen worden binnen de kortste keren op een professionele manier gespoten.

https://maweko.nl/

Gerelateerde artikelen

Eurorepar Ford garage Woerden

Een Mercedes Sprinter leasen

Ritregistratie bijhouden bij variabele bijtelling