Aeroxspecials
Image default
Mode en Kleding

Deze kapper in Arnhem voorziet u van een frisse coupe

Wilt u uw haren laten knippen bij een professionele kapper in of nabij Arnhem? Breng dan eens een bezoek aan de kapsalon van HEM & HAAR Kappers. Zoals de naam al zegt, is deze kapsalon gespecialiseerd in het knippen van zowel mannen als vrouwen. Verder is het ook voor kinderen de ideale locatie voor een frisse coupe. Deze kapsalon beschikt over kappers met jarenlange ervaring in het vak. U maakt eenvoudig en snel een afspraak bij hen om uw kapsel te laten bijwerken. Van een simpele knipbeurt tot het verven van uw haren of zelfs een complete metamorfose; het kan allemaal bij hen!

Wat voor kapsel u ook wenst, de kappers staan voor u klaar

De kappers die werkzaam zijn bij HEM & HAAR, zijn in staat om ieder gewenst kapsel te realiseren. Wilt u de puntjes bij laten werken of een kleurspoeling in uw haar? Indien u iets compleet anders dan normaal wilt, is het raadzaam dat u zich laat adviseren door een kapper van deze kapsalon in Arnhem. Zij weten alles over de nieuwste haartrends en vertellen u graag wat goed past bij u. Zo kiest u eenvoudig een modieuze nieuwe stijl. Bij het behandelen van uw haren maken deze ervaren kappers bovendien gebruik van de beste haarverzorgingsproducten. Goede producten zijn immers noodzakelijk om uw haar optimaal te verzorgen. Doordat in deze kapsalon de productielijn van Schwarzkopf Professional wordt gebruikt, weet u zeker dat dit goed zit.

Maak eenvoudig een afspraak

Wanneer u een bezoek brengt aan deze kapper in Arnhem, geniet u van een lekker kopje thee of koffie terwijl u plaatsneemt in een comfortabele kappersstoel. Wilt u graag een afspraak maken bij HEM & HAAR Kappers? Dit doet u eenvoudig door te bellen naar de salon of via hun website. Hier vindt u tevens meer informatie over hun salon, producten, behandelingen en tarieven. Heeft u verder nog vragen over hun dienstverlening? Stel deze dan door contact met hen op te nemen.

 

https://hemenhaarkappersarnhem.nl/