Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Duo rolgordijnen op maat

Goede raamdecoratie is erg belangrijk als je zeker wilt zijn van een gezellig en comfortabel interieur. Raamdecoratie heeft immers niet enkel een stijlfunctie, maar zorgt er ook voor dat het binnenklimaat in je woning op peil blijft, onder andere door de hoeveelheid zonlicht te bepalen!

Duo rolgordijnen op maat zijn één van de beste keuzes die je kunt maken als je je interieur een mooi, stijlvolle en gezellige look wilt geven. Maar waarom zijn dergelijke rolgordijnen nu precies zo de moeite waard?

De voordelen van duo rolgordijnen op maat

Duo rolgordijnen op maat bestaan doorgaans uit twee beweegbare, boven elkaar geplaatste stofbanen die door middel van een eenvoudig kettingsysteem over elkaar bewogen kunnen worden. Doorgaans is de ene stofbaan gekleurd en de andere transparant, maar er bestaan natuurlijk tal van andere opties.

De voordelen van een duo rolgordijn op maat gaan ver:

1. Zelf de lichtinval bepalen

Rolgordijnen zijn op zich al een goede vorm van raamdecoratie als je zelf de natuurlijke lichtinval in je woning wilt bepalen, maar duo rolgordijnen nemen het nog een stapje verder: doordat je de overlapping van beide stofbanen zelf gemakkelijk kunt regelen, heb je nog meer controle over de lichtinval!

2. Voor elke kamer geschikt

Een bijkomend voordeel daarvan is dat duo rolgordijnen op maat perfect zijn voor elke ruimte: of je nu méér privacy wilt in je slaapkamer of juist veel natuurlijk licht wilt in de living, dergelijke rolgordijnen zijn perfect als raamdecoratie!

3. Maatwerk is altijd handig

Ten slotte zijn duo rolgordijnen op maat een goede keuze aangezien je zo voor jouw interieur precies de beste optie vindt. Bij een specialist kan je op basis van budget, het gewenste formaat en kleur de perfecte duo rolgordijnen vinden. En dat geeft je natuurlijk de mogelijkheid om jouw interieur een extra dimensie te geven!