Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Echo Alblasserdam: vertrouw op de expertise van De Bakermolen

Vertrouwde verloskundigenpraktijk voor een echo Alblasserdam

In Gezondheidscentrum Dok 11 in Alblasserdam vindt u De Bakermolen Verloskundigen. De vijf verloskundigen Daniëlle, Suzan, Sabine, Petra en Priska vormen al jarenlang een enthousiast team dat graag uw wensen als uitgangspunt neemt om de beste zorg te kunnen geven. De medewerkers van deze verloskundigenpraktijk Alblasserwaard hebben spreekuur in Alblasserdam, waar de intake en alle echo’s plaatsvinden. Het team staat ook voor u klaar voor zwangerschapscontroles in diverse andere dorpen. Zo kunt u bij De Bakermolen terecht als u een verloskundige Nieuw Lekkerland of Streefkerk nodig hebt.

Echospecialist voor echo’s in Alblasserdam

De gepassioneerde en liefdevolle verloskundigen staan u graag met raad en daad bij tijdens de zwangerschap, bij de bevalling en in de kraamtijd. Zij zijn gediplomeerde echoscopisten die ook alle echo’s uitvoeren die nodig zijn tijdens de zwangerschap. Voor een echo Alblasserdam van hoge kwaliteit kunt u terecht in de echokamer van de praktijk in Dok 11. Alle medewerkers zijn bevoegd voor het maken van termijnecho’s en Daniëlle kan daarnaast ook een twintigwekenecho en een groei-echo verzorgen via echocentrum Rivierenland.

Prettige begeleiding door de verloskundige Alblasserwaard Oost

Bent u op zoek naar een nuchtere verloskundige Alblasserwaard Oost, die daadkrachtig is en altijd een luisterend oor biedt? Bij De Bakermolen is het vak van de verloskunde een passie. Van de intake tot de bevalling kunt u rekenen op zorg van een hoge kwaliteit, die goed is afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Bij de voorbereiding op het krijgen van een kindje is er niet alleen aandacht voor de aanstaande moeder, maar uiteraard ook voor de partner.

Heeft u een verloskundige Nieuw Lekkerland nodig, dan kunt u voor de gewone controles terecht in de praktijkruimte in Het Carillon. Echo’s en bloedprikken vinden plaats op de hoofdlocatie in Alblasserdam. De Bakermolen verloskundigenpraktijk Alblasserwaard is al lange tijd een geliefde praktijk bij veel gezinnen in de regio. Neem contact op voor de beste begeleiding in deze bijzondere periode!

https://www.debakermolen.nl/verloskundige-alblasserwaard/