Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Een betrouwbare, nauwkeurige en flexibele logistieke partner

Optimale logistieke dienstverlening

Elk bedrijf hoort over een betrouwbare en vakkundige logistieke partner te beschikken. Een goed logistiek bedrijf moet aan bepaalde eisen voldoen. Zo moeten de goederen niet alleen tijdig en veilig op hun eindbestemming aankomen, al het papierwerk hoort ook in orde te zijn. In Nederland kan u voor transport en logistiek bij Sintrex terecht. Dit transportbedrijf verleent een optimale dienstverlening en zorgt steeds voor een nauwkeurig en vlot transport

Vlot transport naar Engeland

U kan Sintrex voor het transport binnen en buiten Europa inschakelen. Ze hebben zich bovendien gespecialiseerd in alle mogelijke problemen die de Brexit met zich meebrengt, waardoor ze dan ook zonder problemen voor transport Engeland zorgen. Tijdens het transport Engeland opereren ze zelfstandig, zodat elk traject soepel verloopt. Naast Engeland is Sintrex verder ook nog gespecialiseerd in transport naar Duitsland, Frankrijk of Rusland.

Geconditioneerd vervoer

Dankzij zijn jarenlange ervaring weet Sintrex dat veel goederen enkel onder bepaalde voorwaarden vervoerd kunnen worden. Daarom bieden ze ook drie verschillende soorten geconditioneerd vervoer aan, namelijk diepgevroren, gekoeld en verwarmd transport. Dit geconditioneerd vervoer zorgt ervoor dat u met bijna alle soorten producten bij Sintrex terecht kan. Ze beschikken verder ook over een grondige kennis van de verschillende richtlijnen, zodat elk transport steeds aan alle wetgevingen voldoet!

Een complete en betrouwbare service

Sintrex is een flexibele, betrouwbare en nauwkeurige logistieke partner die een service van de hoogste kwaliteit aanbiedt. Ze zorgen voor wereldwijd transport, waarbij ook alle douaneformaliteiten ook voor u geregeld worden. Dankzij hun gespecialiseerd en geconditioneerd vervoer staan ze bovendien voor alle soorten producten open. Sintrex biedt het volledige pakket aan, een pakket waar uw bedrijf alleen maar baat bij zal hebben.

https://www.sintrex.nl/

Gerelateerde artikelen

Vertalingen door het vertaalbureau in Enschede laten uitvoeren

Occasions in de regio van Apeldoorn

Een incasso advocaat als laatste redmiddel