Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Een fris huis met een frisse geur

Schoonmaakbedrijf Egmond zorgt dat uw gebouw er weer schitterend uit ziet en heerlijk ruikt. Een schone plek is enorm belangrijk voor uw gezondheid, maar draagt ook zeker bij aan de representativiteit van uw bedrijf. U wilt uw klanten natuurlijk niet verwelkomen in een vies gebouw. Een goede en frisse uitstraling zal zorgen dat uw klanten terug willen komen. Dit is natuurlijk wat u als bedrijf zijnde wil bereiken. Samen met de werknemers zal u een plan op stellen om uw gebouw zo efficiënt mogelijk schoon te houden. Er wordt niet alleen gekeken naar de basistaken zoals afstoffen en stofzuigen, maar ook naar taken die minder vaak voorkomen zoals ramen lappen.

Eenmalig of blijvend

Ook voor eenmalige taken kunt u bij schoonmaakbedrijf Egmond terecht. Zo kunt u bijvoorbeeld de vloer eens diep laten reinigen door ons. De werknemers zijn allemaal opgeleid tot schoonmakers, dus wij kunnen u kwaliteit garanderen. Alle werknemers weten wat ze doen en zijn goed in hun vak. Zo bent u er zeker van dat uw gebouw weer prachtig schoon is als u komt checken. De frisse geur zal hierbij niet onopgemerkt blijven. Voor een vrijblijvend gesprek kunt u contact met ons opnemen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en geven daarbij graag passend advies.

Grote en kleine schoonmaak

Voor elke klus is schoonmaakbedrijf Egmond in te schakelen. Het kan voor een kleine klus zijn zoals een fles wijn die is laten vallen met een grote vlek op de grond of ingetrokken viezigheid. Dit kan soms snel klaar zijn maar voor u een hele klus zijn. Daarnaast kan het ook als u een hele grote klus heeft. Dit kan gaan over een groot gebouw of een intensieve reiniging nadat de oplevering niet ideaal was. Het is dan altijd fijn om in een fijne en schone plek terecht te komen. Dit allemaal is ook geheel vrijblijvend op te vragen doormiddel van een telefoontje of een mailtje voor alle informatie.

 

Gerelateerde artikelen

De voordelen van zonwering in Apeldoorn

Soorten elektriciens op basis van hun specialisaties

Vreeman ongediertebestrijding