Aeroxspecials
Image default
Winkelen

Een interieur groothandel met meubels en decoratie van over de hele wereld

ADC Guntlisbergen is een interieur groothandel met een zeer groot assortiment van diverse meubels en decoratie. U kunt er terecht voor stoelen, banken, kasten, beelden, vazen en nog veel meer. Hier vindt u alles om uw huis, café, hotel, restaurant, kantoor of ander gebouw sfeervol in te richten. Of u nou antieke, vintage of moderne meubels houdt: ADC Guntlisbergen in Eindhoven heeft het allemaal. Deze interieur groothandel importeert producten uit Europa en het Midden- en Verre Oosten, waardoor het aanbod zeer gevarieerd is. Iedere week komen er nieuwe stukken binnen en de groothandel heeft een ruime voorraad. Ziet u dus een mooi product in de showroom? Dan kunt u het vaak direct vanuit de groothandel mee naar huis nemen.

Dé interieur groothandel voor een sfeervolle inrichting

Wilt u uw woning een make-over geven? Of is uw bedrijfspand toe aan een nieuwe inrichting? Bij interieur groothandel ADC Guntlisbergen vindt u gegarandeerd de meubels en decoratie die u nodig heeft. Van een antieke kast tot een moderne sofa en van een groot Boeddhabeeld tot een klassieke lamp: hier is het allemaal te vinden. Laat u inspireren door het diverse aanbod en krijg persoonlijk advies van de deskundige medewerkers. Zo vindt u zeker de producten die u nodig heeft om de gewenste sfeer te creëren. En zoekt u slechts een klein object, zoals een vaas of een schaal? Ook dan bent u bij deze groothandel vol decoratie aan het juiste adres.

Bezoek de grote showroom

Interieur groothandel ADC Guntlisbergen heeft een showroom van maar liefst 15.000 m2, vol met allerlei meubels en decoratie. Hier kunt u naar hartenlust rondkijken en inspiratie opdoen. Ook helpen de professionele medewerkers u graag met kiezen. Samen met u selecteren en combineren zij de artikelen die de gewenste sfeer creëren in uw woning of bedrijfspand. Kom langs in de showroom in Eindhoven en bekijk zelf de prachtige en unieke producten.

Gerelateerde artikelen

Accessoires voor de vlogger: de laptopstandaard en de ringlamp

Een duurzaam en hip telefoonhoesje kun je hier kopen

Koeienhuiden en schapenvachten seizoens producten?