Aeroxspecials
Image default
Vakantie

Een onvergetelijke rondreis door Sri Lanka maken met uw kinderen

Wie samen met de kinderen een reis wilt maken om nooit te vergeten, boekt het best een rondreis door Sri Lanka en de Malediven. Dit wilt u natuurlijk doen bij een betrouwbaar en professioneel reisbureau. Zo’n reisbureau met verstand van zaken is Original Asia. Deze reisspecialist heeft voor u de perfecte 15-daagse rondreis door Sri Lanka die u zelf samenstelt op uw wensen, om samen met uw kinderen te maken. Deze reis wordt gecombineerd met een strandvakantie op de Malediven. Zo geniet u tijdens de reis van avontuur én ontspanning. U boekt dus geen kant-en-klare rondreis, maar er is bij deze specialist juist altijd ruimte voor uw eigen inbreng. Deze rondreis naar Sri Lanka is perfect om samen met uw kinderen in de mei- of zomervakantie te maken.

Een rondreis maken op Bali en Java van achttien dagen

Wilt u liever niet met uw kinderen op pad of bent u op zoek naar een luxe rondreis op Bali en Java? Dan is de rondreis die Original Asia heeft samengesteld voor Bali en Java een uitstekende keuze. De rondreis duurt achttien dagen en zit boordevol highlights, luxe en ontspanning. Deze luxe privé rondreis door Bali en Java is er dan ook een om nooit te vergeten. De reis is werkelijk onvergetelijk en u geniet onder andere van prachtige boetiekhotels, hagelwitte stranden en adembenemende natuur. In principe is deze rondreis op Bali en Java al helemaal voor u samengesteld en tot in de puntjes verzorgd. Original Asia is echter een maatwerkspecialist en is altijd bereid om aanpassingen te doen. Zo bent u verzekerd van een reis die van A tot Z aansluit op uw wensen en behoeften.

Neem contact op met deze reisexperts voor de reis van uw dromen

Bent u overtuigd dat deze reisspecialisten uw droomreis kunnen realiseren? Neem dan direct contact met de medewerkers op voor een vrijblijvende offerte op maat! Zij kijken graag met u naar de mogelijkheden en uw wensen en behoeften. U vindt de contactgegevens op de website van deze specialist.