Aeroxspecials
Image default
Fotografie

Een photobooth regelen bij Propfun

Ik heb bij Propfun een geweldige photobooth kunnen huren voor een bedrijfsfeest van mijn baas. Al voor een langere tijd wilden wij, het personeel, een feestje geven aan onze baas omdat hij erg aardig is en de laatste tijd ons erg heeft geholpen in een tijd van nood. Daarom wilden we hem bedanken met een feest. Maar het bedrijf is best groot dus we moesten ook dingen te doen zijn tijdens het feest. Daarom kreeg ik de taak van mijn collega’s om iets te vinden wat voor iedereen leuk is om te doen tijdens het feest.

Propfun inschakelen voor een bedrijfsfeestje

In het begin had ik geen dat er een bedrijf was, zoals Propfun, waar ik iets kon huren voor een paar dagen. Ik zat eerst heel moeilijk iets te bedenken, zelfs iets wat ik helemaal zelf in elkaar kan maken enzo, maar dat kostte teveel tijd en besloot ik eens op internet te kijken wat ze daar allemaal aanbieden. Daar kwam ik ineens op de website van Propfun terecht. Ze verhuren daar photobooths voor een goede prijs per dag. Toen ik het product zag, wist ik meteen dat dat het moest zijn voor het feest. Dus vraagde ik meteen een offerte aan voor het huren van een booth.

Een leuke ervaring

Voor de dagen die ik had gezegd in de offerte was het geen probleem om de photobooth huren. Ik hoefde alleen maar de betaling te doen en andere details te overleggen met de medewerkers bijvoorbeeld waar ze de photobooth moesten neerzetten en weer ophalen. Op de dag van het feest waren we druk bezig met alles voorbereiden en waren de medewerkers van Propfun ook goed op tijd. Ze legde ons uit hoe hij werkte ne daarbij hoe we leuke foto’s konden maken. De baas vond het feest een groot succes en de foto’s die uit de photobooth zijn gekomen zijn ook prachtig.

Contact

Wilt u meer weten over de verschillende soorten diensten van Propfun? Bekijk dan eens de website via www.propfun.nl voor meer informatie over het huren van photobooths en nog veel meer.