Aeroxspecials
Image default
Dienstverlening

Efficiënt afvallen met behulp van EMS cardio

Wil jij heel graag afvallen maar lukt het nog niet echt? Ben je best goed op je voeding aan het letten maar schiet het sporten er vaak bij in? Heb je wellicht weinig tijd om elke week lange tijd in de sportschool bezig te zijn, vind je het sporten lastig om vol te houden of ben je weinig gemotiveerd om in de avond de deur nog uit te gaan voor een sportsessie? Dan hebben wij iets dat zeer geschikt is voor jou, namelijk EMS cardio. Hiermee kan je afvallen zonder veel tijd kwijt te zijn en zonder naar de sportschool te hoeven!

Wat is EMS cardio?

EMS staat voor elektrische stimulatie. Bij deze manier van sporten wordt dus gebruik gemaakt van elektrostimulatie. Dat gaat als volgt in zijn werk: je trekt een speciaal pak aan waar elektroden in zijn verwerkt. De elektroden zijn verbonden aan het EMS apparaat. Het EMS apparaat geeft kleine stroomsignalen af naar je spieren. Normaal gesproken geven je hersenen deze signalen af, zodat je spieren zich gaan bewegen. Het principe is exact hetzelfde, alleen ontvangen je spieren de signalen nu van buitenaf. Doordat je spieren op spanning komen door de stroomsignalen, worden ze getraind.

Wanneer je het elektroden pak aan hebt en het EMS apparaat hebt aangezet voer je verschillende simpele reguliere oefeningen uit, zoals lunges, squads en sit-ups. Elke EMS cardio training duurt maar 20 minuten. Voor hetzelfde resultaat zou je in de sportschool 3 tot 4 uur moeten trainen. Wanneer je twee keer per week een trainingssessie doet van 20 minuten behaal je het beste resultaat.

In veel minder tijd efficiënt trainen, en je hoeft er de deur niet voor uit! Wanneer je naast de EMS training goed op je voeding let, zullen de kilo’s er vanaf vliegen!

EMS fitness machine

Waar kan je een EMS fitness machine aanschaffen? Dat kan bij StimaWELL. Je kan het EMS apparaat zowel huren als kopen. Wanneer je het apparaat wilt huren kan je een abonnement afsluiten, de duur van het abonnement kan je zelf bepalen. Het abonnement stopt automatisch, je hoeft dus niet op te zeggen. Verlengen van het abonnement kan natuurlijk altijd.   

 

https://www.stimawell.com/nl-nl