Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Het werk van een app ontwikkelaar

Wanneer je een eigen website hebt of iets leuk hebt bedacht wat je een in app wil zetten kan dit af en toe moeilijk zijn. Maar maak je geen zorgen, bij Edit4U kan dit allemaal voor je gedaan worden. Natuurlijk wordt er wel gewoon overlegd met wat jou wensen zijn en hoe jij de app graag ziet. Een app laten maken kan dus!

Wanneer de app gemaakt wordt houdt Edit4U zich aan speciale richtlijnen. Dit is zo zodat alles op de app goed leesbaar is en makkelijk in gebruik. Ook wordt ervoor gezorgd dat de app met een hand te bedienen is. Wanneer dit gedeelte helemaal is voltooid is het tijd voor het technische gedeelte. Edit4U beschikt over veel technische kennis wat ervoor zorgt dat de app goed en zeer betrouwbaar is.

Het maakt niet uit over wat voor een bedrijf je beschikt, Edit4U werkt samen met verschillende organisaties. Zo hebben ze verschillende opties voor start ups. Hierbij helpen we je met het opzetten van de juiste strategie voor jouw website, hierdoor kan het design en de techniek hieraan worden aangepast. Wanneer je een idee hebt wat je denk dat erg groots kan worden werkt het team graag met je samen om dit helemaal uit te laten komen.

Ook werkt Edit4U graag samen met marketingbureaus. De content en de strategie weet het bureau meestal zelf al. De content wordt geleverd en Edit4U regelt de rest, zo bespaar je een hoop tijd. De digitale oplossing wordt dus helemaal doos Edit4U voor jouw bedrijf geregeld. Ook kleine bedrijven helpen doen ze graag door een website of app voor ze op te zetten. Neem een kijkje op de site van Edit4U voor meer informatie. Je zult zien dat ze veel te beiden hebben het gaat van het maken van een webshop tot een webshop laten maken.

http://www.edit4u.nl