Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

https://www.dehaasadvocaten.nl/

De beste advocaat in het fiscale strafrecht

Bent u op zoek advocaat die zich specialiseert op het gebied van het fiscale strafrecht? Dan raad ik u van harte aan contact op te nemen met De Haas Advocaten. Ik heb zelf ervaring met dit advocatenbureau en ben geweldig geholpen. Ik heb geen moment spijt gehad dat ik voor dit advocatenbureau ben gegaan.

Mijn ervaring met De Haas Advocaten

Ik zal niet diep in gaan op de zaak, maar ik heb geweldige hulp gekregen van De Haas Advocaten. Het was te merken dat ze al 15 jaar ervaring hebben, want ze hebben ontzettend veel expertise. En ik kon ze altijd bereiken, ook buiten kantooruren. Vooral op het gebied van het fiscale recht. Alle advocaten die er werken zijn afgestudeerd in het fiscale recht. Ze zijn op economisch gebied expert. Ze zijn namelijk ook gespecialiseerd in het financiële strafrecht, het economisch strafrecht en fraude- en witwasonderzoeken. En ze kunnen u ook helpen in tuchtprocedures of Wwft-procedures.

Hard als het moet, vriendelijk als het kan

Bovenstaand is waar het advocatenbureau voor staat en dat maken ze ook waar. Wanneer het nodig is (tijdens de zaken dus) laten ze zien dat ze ontzettend sterk zijn. Ze staan sterk in hun schoenen en hebben zich ontzettend goed ingelezen. Ze weten alles over het recht, dus komen altijd met sterke uitspraken en zijn rechtvaardig. Mij behandelden ze ontzettend vriendelijk, ze luisterden echt naar wat ik te zeggen had.

Bellen, mailen, appen

Bellen, mailen, appen, langskomen… het kan allemaal. Uit ervaring kan ik zeggen dat De Haas Advocaten altijd voor u klaar staat. Hun kantoor is elke werkdag geopend tot 17.30 uur, maar als u iets dringends heeft kunt u ze ook daarna nog bereiken. Ook hebben ze een prettig, mooi en modern kantoorpand.

https://www.dehaasadvocaten.nl/