Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Investeer in de toekomst

Afgelopen jaar is er veel onzekerheid geweest in de wereld. We komen net uit een lockdown en ongekende pandemie en de economie is weer een beetje op aan het krabbelen. Dan breekt er oorlog uit in Oekraïne, wat grote impact heeft op ons bestaan. De prijzen van grondstoffen, materiaal en voedsel stijgen de pan uit. Als je wat geld hebt om te investeren in de toekomst dan kun je dit op dit moment waarschijnlijk het beste in het besparen van energie steken.

De vastgoedmarkt is aan het schommelen door de stijgende rentes en Bitcoin en andere crypto wil maar niet stijgen. NFT’s zijn voorbij, dus koop er geen want je zult je geld kwijt zijn. Waar kan je dan alsnog in beleggen?

Isolatie

Omdat de energieprijzen zo hoog zijn, kun je flink wat geld besparen en dus overhouden als je jouw huis goed isoleert. Het isoleren van je woning is niet goedkoop maar je zult het snel terug kunnen verdienen doordat je een stuk minder energie verbruikt.

Airco’s vergelijken

Omdat de zomer zo warm is geweest, de winters steeds milder worden en het gas zo duur is kiezen veel mensen voor een airco. Er bestaan wel veel verschillende soorten airco’s, het is dus belangrijk dat je even kijkt bij airco’s vergelijken voordat je een aanschaft.

Hybride warmtepomp

Een andere optie om je woning te verwarmen en kosten te besparen is een hybride warmtepomp. Een hybride warmtepomp werkt namelijk samen met CV ketel en zal je woning verwarmen en minder gas verbruiken.

Zonnepanelen

Je kunt zelfvoorzienend worden in stroom door je eigen stroom op te wekken doormiddel van zonnepanelen. Door meer panelen te leggen dan dat je nodig hebt kun je ook nog een aardig zakcentje verdienen door aan het net te verkopen. Zonnepanelen gaan steeds langer mee en als je nu zonnepanelen aanschaft zullen ze zo’n 25 jaar mee gaan, dat is een goede investering in de toekomst.

https://www.kieskeurig.nl/airco

Gerelateerde artikelen

Voordelen van motorrijles volgen in Heerlen

Juist nu: opleveringskeuring Amsterdam belangrijk!

Huis ecologisch bouwen/verbouwen is interessant