Aeroxspecials
Image default
Dienstverlening

Kies bij deze tegelexpert nieuwe vloer- en wandtegels uit en haal een uniek exemplaar in huis

Zijn de vloertegels in uw woning aan vervanging toe? Of zou u weleens een nieuw soort tegel willen proberen? Dan is het zeker de moeite waard om eens een bezoek te brengen aan KROON Vloeren in Steen. Zij zijn dé tegelexpert met een enorme collectie vloer- en wandtegels. Hier vindt u namelijk vloertegels voor in uw keuken of woonkamer, maar ook prachtige wandtegels voor in het toilet of de badkamer.

Diverse soorten en maten tegels waaruit u kiest

Iedereen heeft natuurlijk zo zijn eigen smaak en voorkeur als het gaat om interieur. Bent u een liefhebber van modern, landelijk of toch klassiek? Voor al deze stijlen vindt u een passende tegel bij KROON Vloeren in Steen. Bovendien zijn de tegels in allerlei formaten en kleuren verkrijgbaar. Wilt u bijvoorbeeld de ruimte groter laten lijken? Kies dan voor tegels met een groot formaat. Dit creëert rust en laat de ruimte groter ogen. Daarnaast is het kiezen voor tegels ook een goed idee, omdat ze zeer praktisch zijn in gebruik. In tegenstelling tot tapijt zijn ze goed te onderhouden en kunnen ze tegen een stootje. Voor wat voor vloertegels gaat u? Kies uit keramische tegels, houtlook tegels of prachtig natuursteen. Wanneer u de ideale wandtegels of vloertegels heeft gevonden bij deze aanbieder, is het zelfs mogelijk om ze door hen te laten leggen! Wanneer ze deze leggen voor u, voegen ze deze ook direct voor u. Hierbij letten ze altijd goed op de kleur van de voeg, want dat is zeer bepalend voor het geheel.

Bezoek de uitgebreide showroom

KROON Vloeren in Steen is gevestigd in Meerkerk en hier vindt u een verrassend complete tegelshowroom. Bovendien treft u het complete en unieke aanbod vloertegels en wandtegels die zij hebben nergens anders in de regio in deze hoeveelheid aan. Maak direct een afspraak voor een bezoek of neem contact met hen op wanneer u vragen heeft!