Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Kinderopvang in Zwolle

Kinderopvang

Bent jij op zoek naar kinderopvang Zwolle, dan is kinderdagverblijf de 7 Dwergen de aangewezen plek voor jouw kind. Met vestigingen in Stadshagen, Holtenbroek, Zwolle-zuid, Sterrenkroos en de Zwaardvegerstraat weet jij zeker, dat je niet ver hoeft te reizen om je kind een veilig onderkomen te bieden.

Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf of KDV is de plek bij uitstek waar jouw kind maatwerk opvang zal krijgen. Spelenderwijs leren, met veel plezier en altijd onder het vier ogen principe. Tel daarbij op dat kinderopvang Zwolle de goedkoopste is in Zwolle-zuid en omstreken en de optelsom is snel gemaakt.

Kennismaking

Je kindje achterlaten kan voor beiden best even wennen zijn. Een kennismaking bij Stadshagen of Sterrenkroos is dan een goede manier om de werkwijze en de sfeer met eigen ogen mee te maken. De Zwaardvegerstraat is net als de andere locaties onder een eigen telefoonnummer te bereiken, zo is de kennismaking snel gepland. De kinderopvang of KDV in Holtenbroek staat garant voor plezier, groei en veiligheid waarbij het spelen van jouw kind, uitsluitend door gediplomeerde medewerkers in de gaten zal worden gehouden.

Flexibiliteit

Als jouw kindje goed gewend is en uiteindelijk naar de kleuterschool gaat, is het zonde om de vertrouwde omgeving van het kinderdagverblijf definitief af te sluiten. Dit is ook niet nodig want door jouw kindje gebruik te laten maken van de voorschoolse opvang, zal de overgang naar de kleuterschool veel soepeler verlopen. Bij kinderopvang Stadshagen is veel flexibiliteit, als het gaat om openingstijden en af te nemen uren. Zo is opvang op maat, te allen tijde te realiseren en wordt de combinatie van jouw werk en kinderopvang, een stuk eenvoudiger gemaakt. KDV of kinderopvang Zwolle-zuid doet niet moeilijk over een dag extra opvang. Zo wordt flexibel omgegaan met jouw werkrooster.

https://www.de-7-dwergen.nl/