Aeroxspecials
Image default
Winkelen

Koeienhuiden en schapenvachten seizoens producten?

Jouw woning stijlen met een koeienhuid of een schapenvacht en kan dat dan alleen maar in de winter? Nou dat zeker niet koeienhuiden en schapenvachten kunnen gewoon het hele jaar als decoratie worden gebruikt voor je woning, boot, boomhut of op kantoor!

Bij welke stijl past een koeienhuid?

Een koeienhuid vloerkleed past vooral bij een landelijke stijl, maar met gekleurde koeienhuiden, meerdere kleuren natuurlijke koeienhuiden en koeienhuiden met print; past er eigenlijk wel in iedere stijl en woning een koeienhuid!

Naast kleur zijn de koeienhuiden er ook in veel verschillende grote!

Bij welke stijl past een schapenvacht?

Een schapenvacht past ook in een landelijke stijl en is ook heel mooi bij een industriële stijl. Dan kan je denken aan meubels van eikenhout met metalen componenten. Je kan een schapenvacht gebruiken om op de tafel te leggen met wat decoratie, over de bank of over de stoel.

Bij een schapenvacht heb je nog meer mogelijkheden, dan bij koeienhuiden. Dus wil jij een schapenvacht kopen en zit je nog in de oriënteren de fase? Hieronder een aantal voorbeelden van de mogelijkheden van schapenvachten:

–        Kleur

–        Maat

–        Langere haren

–        Kortere haren

–        Zachte vacht

–        Gekrulde vacht

–        Land van afkomst

Bij schapenvacht heb je dus veel mogelijkheden en vaak kan je het koppelen aan het land van afkomst. Een IJslandse schapenvacht heeft bijvoorbeeld als eigenschap dat de haren wat langer zijn en een Texelse schapenvacht dat de haren veel zachter zijn.

Waarom een koeienhuid of schapenvacht geen seizoens product is?

Koeienhuiden en schapenvachten hebben zoveel mogelijkheden dat er voor ieder type woning en ieder seizoen wel iets is te vinden. Dat zien we ook zeker in de trends van de afgelopen jaren terugkomen. Er wordt namelijk heel het jaar door gezocht op deze producten. De trend heeft de afgelopen 5 jaar dezelfde cijfers laten zien en dat geeft toch wel aan dat dit product niet aan een seizoen is gebonden.

https://koeienhuid-schapenvacht.nl/

Gerelateerde artikelen

Een duurzaam en hip telefoonhoesje kun je hier kopen

Het graveren van je champagneglazen zorgt voor een verbluffende uitstraling.

Kies voor kwaliteit: kies voor een Krups Koffiemachine