Aeroxspecials
Image default
Kunst en Kitsch

Kunstopdracht – kunst in opdracht

Kunstopdracht – kunst in opdracht

RVS – Inox kunst

Kunst maakt de wereld om ons heen een beetje mooier en misschien ook wel een stukje beter. RVS kunstwerken die in opdracht gemaakt zijn kunnen de missie, of bedrijfscultuur van een organisatie op artistieke wijze verbeelden. Jeroen Stok heeft ruime ervaring met het ontwerpen en uitvoeren van kunst in opdracht. Als RVS-kunstenaar doet hij dit zowel voor particulieren als organisaties.

 

 

Een bestaand beeld kopen of een uniek kunstwerk laten ontwerpen?

Het voordeel van RVS kunstwerken is dat een sculptuur héél mooi blijft en levenslang mee kan gaan. Bovendien heeft RVS een tijdloze en tegelijkertijd moderne uitstraling. Het kunstobject van rvs is vrijwel onderhoudsvrij en blijvend mooi. U kunt natuurlijk een bestaand kunstwerk kopen en dan weet u wat u krijgt. Een uniek nieuw   kunstwerk laten ontwerpen is echter spannender en meer persoonlijk. De kunstenaar maakt  dan een exclusief ontwerp speciaal voor u. Een kunstopdracht leidt tot een echt origineel en persoonlijk kunstwerk voor u, uw geliefde, uw organisatie of uw bedrijf. Het kunstbeeld kunt u ook als kunstcadeau gebruiken.

Uw Kunstwerk in opdracht – hoe we in een kunstwerk uw wensen verbeelden

Ik ontwerp RVS kunstwerken in opdracht. “Ik vertaal uw wensen in fraaie kunstwerken gemaakt van helder edelstaal. Dat geldt van kleine ontwerpen tot grote kunst in opdracht.

 

Bij een groot kunstwerk in opdracht realiseren komen ook heel pragmatische zaken aan de orde zoals het maken van technische tekeningen, sterkte berekeningen en een goede stevige ondergrond (betonfundering). Ook montage en het plaatsen van het kunstwerk ter plekke verzorg ik meestal als beeldhouwer. Vanaf de allereerste schetsen tot aan de plaatsing van de RVS sculptuur – dat alles behoort tot mijn verantwoordelijkheid bij kunst in opdracht.

 

 

Van tuinbeelden tot grafstenen

 Ik heb kunstopdrachten gemaakt voor uiteenlopende organisaties en bedrijven. Dat varieert van RVS beelden voor in de tuin, waterobjecten, moderne abstracte sculpturen en gedenktekens tot aan grafkunst in de vorm van persoonlijke grafmonumenten, gedenktekens, grafzerken en grafstenen van RVS, corten en glas.“

RVS beeldhouwer – Jeroen Stok

Al ruim 30 jaar maakt Jeroen Stok moderne gestileerde kunst in opdracht van RVS, brons, cortenstaal en glas. Alles doe ik in overleg met de opdrachtgever zodat het kunstwerk in overeenstemming met uw wensen gemaakt wordt.

 

Beeldhouwtechnieken modern en traditioneel

RVS – beelden en sculpturen in opdracht ontworpen en uitgevoerd ontstaan uit een unieke combinatie ambachtelijk vakmanschap  met moderne high-tech technieken. Passie en vakmanschap gaan hierin naadloos.

Beeldhouw en metaalbewerkingstechnieken

RVS sculpturen ontstaan door het gebruik van verschillende metaaltechnieken. Daarbij maken we gebruik van verschillende eigentijdse technieken en traditionele bewezen technieken.

De combinatie van traditionele en eigentijdse technieken levert exclusieve sculpturen op die zich onderscheiden in kwaliteit zowel qua ontwerp als uitvoeringstechnieken met een exclusieve afwerking.

Exclusieve kunstobjecten van RVS zijn geliefd bij liefhebbers van moderne RVS sculpturen.

 

RVS beelden gemaakt met 100% Nederlands vakmanschap

Alle RVS kunstwerken in opdracht worden gemaakt van prachtig inox edelstaal met een dikte van minimaal 3 mm. Ieder sculptuur is een product van puur Nederlands. De afwerking van de beelden inclusief de lassen en het oppervlak wordt in overleg met de opdrachtgever bepaald. Dat kan van ruw tot een spiegelkwaliteit RVS.

Origineel kunstwerk met certificaat van echtheid

Elke sculptuur in opdracht is een origineel en eenmalig kunstwerk. Een gelimiteerde oplage is in overleg ook mogelijk. Dan maak ik een beperkt aantal exemplaren van de sculptuur.

Op alle RVS kunst in opdracht – en ook op de vrije RVS kunstwerken  – zit garantie. De kunstwerken van RVS zijn geschikt voor zowel binnen als buiten.

Na aankoop of opdracht van het kunstwerk krijgt u een certificaat van echtheid. Daarmee bent u verzekerd van de authenticiteit van het beeld.

 

Meer weten over de mogelijkheid van kunst in opdracht?

Heeft u interesse om een beeld te laten maken? Neemt u vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden van kunst in opdracht.

Een aantal RVS kunstwerken die u op de website jeroenstok.com vindt zijn u te bekijken in een aantal beeldentuinen en galerieën In Nederland..

 

Wilt u een RVS sculptuur kopen of een kunstwerk in opdracht laten maken? Jeroenstok.com toont een ruime keuze aan originele RVS sculpturen waarvan een deel als kunstopdrachten zijn uitgevoerd. ✓ Originele ontwerpen  ✓Garantie ✓ Certificaat van echtheid.

 

Deze blogpost over kunst in opdracht werd u aangeboden door Jeroen Stok.  

Jeroen Stok – RVS kunstenaar

Moezelstraat 72

8226LB Lelystad

06-49 351 338

https://www.jeroenstok.com/