Laat een professionele constructieberekening maken door een professioneel ingenieursbureau

Geplaatst door

Gaat u verbouwen? Dan moeten uw plannen voldoen aan wettelijke eisen. Een constructie moet tijdens zijn levensduur goed bestand zijn tegen allerlei belastingen, van het dagelijkse gebruik tot aan verschillende weersinvloeden. Er moet een nauwkeurige constructieberekening gemaakt worden. Wat houdt dat precies in? Met een constructieberekening reken je uit of een bepaalde constructie in de praktijk toepasbaar is. Meestal gaat het dan om beton, staal, hout of een combinatie. Van al deze materialen is bekend welke krachten ze onder verschillende omstandigheden kunnen verdragen. Ingenieursbureau List helpt u met het maken van een constructieberekening bij onder meer utiliteits-, industrie- en woningbouw.

Constructieberekening nodig voor uw droomhuis? Schakel een bouwkundig ingenieursbureau in

Heeft u er lang over nagedacht, maar gaat u eindelijk uw droomhuis realiseren? Of bent u toe aan een nieuw bedrijfspand? Of wilt u een aanbouw voor een woonhuis? Wat uw situatie ook is, een constructieberekening is nodig. Want wanneer u een omgevingsvergunning (bouwvergunning) nodig hebt, is een constructieberekening verplicht. Het maken van een constructieberekening zorgt echter ook voor het voorkomen van onvoorziene kosten en verhoging van de kwaliteit van de verbouwing. Ingenieursbureau List helpt u aan een nauwkeurige constructieberekening in de utiliteits-, industrie- en woningbouw. Maar niet alleen dat. U kunt hier ook terecht voor onder meer het laten maken van een 3D scanning, 3D bouwtekening en bouwkundige tekening.

Nauwkeurige constructieberekening in de utiliteits-, industrie- en woningbouw

De constructie die bedacht is voor uw nieuwe pand of woning moet veilig zijn en voldoen aan alle eisen. Voor het ontwerpen van dergelijke constructies moet u bij het ervaren Ingenieursbureau List voor particulieren, aannemers en architecten zijn. Al ruim 30 jaar verzorgt men constructieberekeningen voor particulieren, aannemers en architecten. U kunt hier onder meer terecht voor advies, bouwkundige tekeningen, hulp bij de aanvraag van een bouwvergunning én begeleiding tijdens de bouw. De werkzaamheden van het ingenieursbureau richten zich op verschillende onderdelen in de bouw. Denk hierbij aan utiliteits-, industrie- en woningbouw. De grootte van de projecten lopen uiteen van een aanbouw voor een woonhuis tot de realisatie van een compleet nieuw bedrijfspand of fabriek. Niets is te gek!