Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Luxe paardenstallen op maat

Bij Prubo Paardenstallen kun je luxe paardenstallen kopen die helemaal naar jouw wens op maat gemaakt zijn. Voordat de vrijblijvende offerte opgesteld wordt, wordt er een bouwtekening gemaakt die precies is volgens jouw wensen. Aan de hand daarvan krijg je een offerte, zodat je precies weet wat de kosten gaan zijn. De luxe paardenstallen passen altijd in de omgeving en zijn zo gebouwd dat jouw paarden niets te kort komen.

Prachtige buitenstallen

Hoe fijn is het als jouw paard lekker naar buiten kan kijken? Dat kan met de mooie buitenstallen van Prubo. De wanden worden gemaakt van een gewapend betonnen casco van minstens 7,5 cm dik, waardoor de wanden zeer veilig en schopvrij worden. Jouw paard kan dus in alle luxe in zijn stal staan, zonder dat jij bang hoeft te zijn dat hij of zij zich bezeert.

Heb je merries met veulens? Dan biedt Prubo speciale merriestallen, zodat zij meer ruimte hebben om alsnog fijn te verblijven. Tevens kun je kiezen voor een buitenstal met een middenpad. Bij Prubo is alles mogelijk en wordt er volledig rekening gehouden met jouw wensen voor de stal van jouw paard. Ze begrijpen namelijk dat jij niets minder dan het beste wenst.

Bekijk de showmodellen

Wil je voordat je tot aankoop overgaat eerst de bouwwerken van Prubo in het echt bekijken? Dat kan! Ze hebben enkele showmodellen staan, die je kunt komen bekijken. Je kunt dan direct met ze in gesprek om jouw wensen kenbaar te maken, zodat er een bouwtekening en een offerte opgesteld kan worden. Ben je niet in staat om de showmodellen in het echt te bekijken? Op de website van Prubo staat een uitgebreid overzicht van de diverse eerdere projecten die ze al gedaan hebben. Uiteraard kun je ook direct via de website zelf een offerte aanvragen.

https://www.prubo.nl/