Aeroxspecials
Image default
Dienstverlening

Naamborden in landelijke en industriële stijl

Voordat u gaat neuzen in het enorme aanbod huisnummers en naamplaten van Naambordkopen.nl een tip. Bedenk welke stijl het best bij uw woning, en met name de voordeur, past. Globaal gesproken is de collectie in te delen in deze varianten:

–        klassiek;
–        retro;
–        chique;
–        basic en goedkoop;
–        landelijk;
–        strak en industrieel;
–        bont en vrolijk.

Erg gewild en idyllisch / natuurlijk aandoend is het cottage naambord. Cottage is het Engelse woord voor (landelijk) huisje. Cottage is dan ook een van oorsprong Engelse bouwstijl die terugvoert naar de 19e eeuw. De Industriële Revolutie was in volle gang toen er een tegenbeweging ontstond. Aanhangers van het romantische design lieten van zich horen. Rond 1840 werd de cottagestijl populair op het Europese vasteland waaronder Nederland. Een voorbeeld van naamborden in industriële stijl die Naambordkopen.nl in de aanbieding heeft, zijn die gemaakt van RVS. De in het bord gegraveerde naam – en eventueel ook het huisnummer – worden strak afgewerkt met een zwarte laklaag. Qua lettertype zijn dit een aantal gangbare: Arial, Avant Garde Book BT, Bernhard Modern BT, Comic sans MS Bold, Goudy Regular, Kaufmann BT, Monotype Corsiva, Times New Roman Bold, Van Dijk ITC-Normal, Zapf Chancery Medium en Italic BT. BT staat in dit geval voor BitStream: een van de eerste bedrijven die digitale letters maakte. Oprichters Matthew Carter en Mike Parker begonnen hun letteruitgeverij in 1982. Later kwam ontwerper David Berlow er als derde partner bij.

Welk bord kiest u als bedrijfsnaambord?

Wat een goed bedrijfsnaambordis, hangt van veel zaken af. Allereerst uw eigen smaak. Als u een bord van een bepaald materiaal mooi en passend vind, dan is het geschikt. Vindt u het lastig een keuze te maken? In veel gevallen is een uithangbord een praktische optie. De naam en eventueel aanvullende informatie is zowel op de voor- als de achterkant te lezen. Het zijn grote, duidelijke, goed zichtbare borden. Ze zijn gemaakt van duurzame, weersbestendige materialen. En last but not least: ze zien er stijlvol uit.

 

https://naambordkopen.nl/

Gerelateerde artikelen

Handgemaakte houten naambordjes bij de Naambordenspecialist

Anno 2021 een huis kopen

Een betrouwbaar bedrijf waar uw producten in uitstekende handen zijn