Aeroxspecials
Image default
Auto's en Motoren

Onderdelen kopen voor een mooie Traction Avant

De Citroën TA is een klassieke oldtimer die met recht wordt beschouwd als de grote voorloper van de moderne auto die wij nu kennen. De zogeheten Traction Avant was de eerste in serie geproduceerde auto van Citroën met voorwielaandrijving en zelfdragend carrosserie, waardoor het ontwerp veel gemeen heeft met moderne voertuigen en de onderdelen nog steeds goed verkrijgbaar zijn. Deze wagen wordt vandaag de dag ook nog veelvuldig gebruikt als trouwauto dankzij zijn klassieke uiterlijk met zachte rondingen.

Houd uw prachtige Traction Avant in goede staat

In de online shop van José Franssen kunt u onderdelen voor uw Traction Avant kopen die voorzien zijn van het Parts Industries-keurmerk. Dit kwaliteitskeurmerk garandeert dat de bouwkwaliteit van de onderdelen vergelijkbaar is met die van de oorspronkelijke onderdelen, zodat u zeker het juiste onderdeel gebruikt. Er wordt hiervoor getoetst op criteria zoals pasvorm, materiaalkeuze en bescherming, maar ook nog vele andere. Uiteraard worden technologische innovaties waarmee de kwaliteit van de onderdelen verbeterd kan worden in de nieuwe onderdelen verwerkt zodat ook deze klassiekers met hun tijd meegaan. Zo vindt u in deze webshop onderdelen voor uw Citroën Traction Avant zoals luchtfilters, banden en een uitlaat, alle gemoderniseerd om mee te kunnen komen in het nieuwe rijden. Let u er vooral op dat u het luchtfilter van uw Citroën TA frequent controleert en waar nodig vervangt. Met een goed reinigende luchtfilter houdt u uw motor gezond door deze het juiste mengsel van brandstof en lucht te voeden. Hierdoor rijdt uw auto soepel en prettig. Wel zo fijn, nietwaar?

Ga snel naar onze online shop en bekijk het assortiment

Wacht niet langer om uw klassieke Citroën Traction Avant te voorzien van nieuwe onderdelen. Kijk direct in de online shop naar het brede aanbod aan opties op het gebied van onderdelen. Deze specialist biedt bovendien niet enkel onderdelen voor de Traction Avant aan, maar zijn kunnen ook kwaliteitsonderdelen leveren voor andere klassieke Citroën-modellen zoals de 2CV, DS en de HY. José Franssen biedt u met trots kwaliteitsmaterialen voor het onderhoud van uw auto tegen een eerlijke prijs. Zo blijft uw historische Citroen zo lang mogelijk op de weg en loopt u niet te veel in de kosten. Dat wilt u toch ook?