Online Chileense wijn bestellen

Geplaatst door

Goed nieuws! Voor de beste Chileense wijn hoef je niet naar Chili af te reizen. U kunt online Chileense wijn kopen! Het Chileense wijnhuis ‘Viña Errazuriz’ bestaat uit zeven wijngaarden waar zowel rode, witte als rosé wijn gemaakt wordt. Bekijk het uitgebreide assortiment online en plaats je favoriete wijn in de winkelmand. Plaats je je bestelling op een doordeweekse dag voor 12:00 uur? Dan wordt jouw bestelling binnen twee werkdagen geleverd. Vanaf €50,- levert Errazuriz de Chileense wijn geheel gratis op het gewenste adres. En uiteraard reken je veilig af via iDEAL of een van de andere betaalmogelijkheden.

Chileense wijn in combinatie met heerlijke gerechten

De ultieme smaaksensatie creëer je door de Chileense wijn met het juiste gerecht te combineren. Maar hoe weet je nu welke wijn lekker smaakt bij welk soort vlees, vis of groente? De wijnmakers van Errazuriz wijn vertellen het je graag. Heb je witte wijn gekocht? Dan zul je wellicht wel weten dat dit het lekkerste smaakt bij een visgerecht. Zo smaakt een Sauvignon Blanc het lekkerste in combinatie met een krabgerecht en een Chardonnay met zalm. Ben je meer een liefhebber van rode wijn? Probeer dan eens een Pinot Grigio met fazant of een Pinot Noir met Boeuf Bourguignon. Online vind je nog vele andere combinaties.

Vind voor elk moment de juiste Chileense wijn

Het weekend inluiden met een goed glas Chileense wijn of een diner compleet maken met de juiste wijnen, voor elke gelegenheid vind je in de webshop van Errazuriz de perfecte Chileense wijn. Diversiteit is dan ook het kernwoord van dit wijnhuis en dat zie je dan ook terug in het assortiment. Hoe deze diversiteit gecreëerd wordt? Dankzij de warme Chileense zomers die gekoeld worden met een koele bries vanuit de Stille Oceaan. Door het mediterrane klimaat en een lang groeiseizoen worden de druiven in de Aconcaqua Valley twee tot drie weken langer gerijpt dan druiven van andere wijnhuizen. Hierdoor ontstaan er intense en geconcentreerde wijnen met allen een eigen smaak.