Aeroxspecials
Image default
Woning en Tuin

Onze favoriete meubels voor de zomer!

De zomer is in aantocht, dus dit is het perfecte moment om het huis eens overhoop te halen en aanpassingen te doen. Wanneer de oude meubels versleten zijn, is het tijd om deze te vervangen door nieuwe meubels. We hebben een aantal van onze favoriete meubeldesigns op een lijstje gezet, zodat jij met een helemaal vernieuwd interieur aan de zomer kan starten!

 

1. Steiger buis meubels                                                                  

Voor wie houdt van een industriële look, zijn steiger buis meubels een prachtige toevoeging aan het interieur. Zoals de naam zegt, zijn deze meubels gemaakt uit steiger buizen en hout van hoge kwaliteit. Ze zijn gekenmerkt door hun stevigheid en kwaliteitsvol karakter.  De steiger buis meubels komen in veel verschillende vormen, zoals bijvoorbeeld en bank met steigerbuizen, een salontafel of zelfs een bijpassende bijzettafel. Deze soort meubels passen perfect in een strak ingerichte en moderne tuin, maar ook binnen in huis werken de steiger buis meubels zeker heel goed!

 

2. Rotan

Voor wie het liever wat losser heeft, is de bohemien stijl van rotan meubels misschien een fijne aanwinst! De rotan stijl is vooral gekend door de rotan stoelen die heel populair waren in de jaren zestig en zeventig. Gelukkig zijn deze mooie en duurzame stoelen de laatste jaren aan een opmars bezig. Het zijn niet echter alleen stoelen die populair zijn, maar zo goed als alle rotan meubels worden gewaardeerd om hun duurzaam karakter!

 

3. Tweedehands meubels

Wanneer u een beperkt budget heeft, maar toch voor een ecologisch en kwaliteitsvol meubel wil gaan, dan is het een goed idee om te zoeken naar tweedehands meubels. Er hangt soms een stigma rond tweedehands, maar u kunt zeer vaak echte pareltjes vinden! Er zijn een hele reeks verschillende stijlen te vinden in tweedehandswinkels en vaak kan je er zelf nog voor kiezen om de meubels aan te passen, door er bijvoorbeeld een laagje verf aan toe te voegen

https://www.outsidemeubelen.nl/product-categorie/steigerbuis-meubels/

Gerelateerde artikelen

Vliegenramen op maat: dit moet je weten

Je woning inbraakproof maken?

Een sfeervol huis dankzij de juiste binnendeuren