Aeroxspecials
Image default
Auto's en Motoren

Op welk type motor werkt een Indian Scout Motor?

Indien u reeds ervaring heeft met een Indian Scout Motor, weet u hoe dit model in staat is elke motorrijder een onvergetelijke ervaring te bezorgen. De eerste motoren kwamen inmiddels al ruim een eeuw geleden op de markt. Gedurende het laatste decennium werd het icoon in een nieuw, technologisch geavanceerd jasje gestoken. Bent u op zoek naar het ruimste aanbod Indian Scout Motoren van Nederland bij een betrouwbare dealer? Dan is H.D. Service Venlo uw partner. Naast nieuwe exemplaren biedt deze specialist ook occasions. De zaak is zes dagen per week geopend.

De V-Twin motor

De bekende Amerikaanse tweewieler Indian Scout Motor heeft een flinke cilinderinhoud. Het model beschikt over een V-Twin motor: een tweecilindermoter waarbij de cilinders dusdanig zijn gepositioneerd, dat zij ten opzichte van elkaar in een V-vorm staan. Dit is een compacte bouwwijze die extra vermogen genereert. Dankzij deze V-Twin biedt de Indian Scout Motor u een zeer levendige rijervaring.

De nieuwste V-Twins

Kenmerkend voor een V-twin is het diepe geluid dat deze produceert en zijn felheid op het gas. De V-Twin kunt u eigenlijk wel zien als het bij uitstek geschikte motorblok om motoren aan te drijven. De Indian Scout Motor beschikt – sinds het merk in handen is van het Amerikaanse bedrijf Polaris – over nieuwe, krachtige V-Twins. Voor de ontwikkeling van deze motorblokken maakt het bedrijf gebruik van de technische expertise van Swissauto, dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en de bouw van verbrandingsmotoren.

Proefritten

Vraagt u zich af of de Indian Scout Motor met zijn V-Twin een geschikte motor voor u is? Om de rijbeleving te ervaren, kunt u uiteraard het beste gaan proefrijden. Na een proefrit op een of meerdere motoren is het vaak duidelijk wat uw voorkeur heeft. Bij H.D. Service Venlo kunt u op elk gewenst moment een proefrit maken. De specialist beschikt over een sinds enkele jaren geheel vernieuwde showroom, waar u de modellen met elkaar kunt vergelijken.

https://www.hdservicevenlo.nl/