Aeroxspecials
Image default
Auto's en Motoren

Op zoek naar een Volkswagen? Bezoek dit autobedrijf in Lopik!

Bent u op zoek naar een Volkswagen voor een scherpe prijs? Zoek niet verder, maar bezoek Autohuis Benschop, een autobedrijf in Lopik. Dit autobedrijf in de buurt van Nieuwegein is gespecialiseerd in het automerk Volkswagen. U kunt hier onder andere terecht voor de Volkswagen Transporters, Carvelle, Caddy’s en Crafters. Maar ook als u op zoek bent naar een auto van een ander merk, kunt u bij het autobedrijf in Lopik terecht. Zo biedt het bedrijf ook auto’s aan van Audi, Seat en Škoda.

Het assortiment aan nieuwe en tweedehands auto’s

Het assortiment van het autobedrijf in Lopik bestaat hoofdzakelijk uit gebruikte auto’s. U heeft de keuze uit personenauto’s of bedrijfsauto’s. Hoewel de auto’s al gebruikt zijn, is de kwaliteit nog altijd erg goed. Er worden namelijk vooral jonge auto’s aangeboden, met een lage stand op de kilometerteller. De auto zijn dus zo goed als nieuw. Het leasen van een auto is ook mogelijk bij het autobedrijf in Lopik. U kunt uw auto er zowel private als financial leasen.

Onderhoud en reparaties bij deze autodealer

Autohuis Benschop is meer dan alleen een autodealer. U kunt er ook terecht voor onderhoud en reparaties. Hier is een speciale service voor. U kunt hier periodiek onderhoud en kleine reparaties uit laten voeren. Ook het uitvoeren van schadereparaties is mogelijk. Bovendien kunt u er terecht voor een apk. Tijdens de uitvoering van het onderhoud of de reparatie wordt gebruik gemaakt van materialen van de beste kwaliteit. Het bedrijf is in bezit van de officiële onderdelen van het automerk.

De klantvriendelijke service en uitgebreide diensten

Het autobedrijf staat bekend om zijn goede service. Niets is het bedrijf te gek. De medewerkers staan voor u klaar om u te helpen en er wordt zoveel mogelijk met u meegedacht. Bovendien is snelheid erg belangrijk. De monteurs doen er alles aan om uw auto zo snel mogelijk te repareren. Hierdoor heeft u geen last van lange wachttijden bij de aankoop van een auto. U kunt echt op het bedrijf bouwen.