Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Pretecho in Leiderdorp: 2D, 3D en 4D

Pretecho in Leiderdorp

Wanneer je zwanger bent kan je waarschijnlijk niet wachten om jouw kindje eindelijk in het echt te zien. Dankzij pretecho’s kan je jouw kindje wat vaker zien dan bij de standaard medische echo’s. Dankzij een 3D of 4D echo krijg je ook de kans de gelaatstrekken van je baby al te zien en krijg je een beter idee van hoe hij/zij eruit komt te zien. Als je in Leiderdorp woont, kan je een pretecho in Leiderdorp laten maken bij Echopraktijk Liva.

3D pretecho in Leiderdorp

Naast de standaard pretecho in 2D, kan je in Leiderdorp ook een pretecho in 3D laten maken. Bij een 3D pretecho in Leiderdorp worden er meerdere 2D echo’s gemaakt waar een stilstaand 3D beeld van wordt gemaakt. Daarop zie je dus geen ‘plat beeld’ maar een beeld met vormen. Het is een ontzettend leuke manier om je kindje wat beter te leren kennen.

Pretecho in 4D

Tijdens een pretecho in 4D wordt er eigenlijk een 3D echo in bewegend beeld gemaakt. Op het bewegende beeld kan je dan ook de gelaatsuitdrukkingen van de baby zien. Wel moet je er rekening mee houden dat het van een aantal dingen afhangt of je de baby scherp in beeld krijgt. Bijvoorbeeld van de duur van de zwangerschap, de ligging van de baby en de hoeveelheid vruchtwater. Wanneer een echo echt is mislukt door een van deze dingen, mag je nog eens gratis terugkomen bij Echopraktijk Liva voor een tweede poging.

Echopraktijk Liva

Als je een pretecho in Leiderdorp wil laten maken kan je bij Echopraktijk Liva terecht. Je kan bij hun altijd zelf gemakkelijk online een afspraak plannen, ze hanteren goede prijzen en je krijgt er echt hoogwaardige echo’s voor terug. Na de pretecho ontvang je de foto’s of bewegende beelden op een USB-stick, zodat je thuis ook nog kan nagenieten.

https://www.echopraktijkliva.nl/pretecho-leiderdorp